Skip to content

Окупанти здійснили ракетний удар по Одесі: є постраждалі

Окупанти здійснили ракетний удар по Одесі: є постраждалі

Сьогодні, 17 травня, російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі. В результаті цього постраждали люди, – пише «Наше Місто» з посиланням на Одеську ОВА.

Внаслідок сьогоднішньої атаки пошкоджено цивільну інфраструктуру. Одна з ракет влучила в Одеський район, де виникла сильна пожежа.

Спочатку міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив про трьох постраждалих внаслідок атаки та зауважив, що вони були доставлені в одну із міських лікарень.

Потім голова Одеської ОВА Олег Кіпер у своєму телеграм-каналі повідомив, що за попередньою інформацією вже п’ять людей отримали поранення. Трьох з них госпіталізовано, двом надали допомогу на місці.

«Наразі відомо про пʼятьох постраждалих. Троє людей з пораненнями ушпиталені, ще двом допомога була надана на місці», – пише він.

Станом на зараз уся інформація про обстріл уточнюється. Рятувальники працюють над ліквідацією наслідків ворожого удару.

Що відомо про атаку

Міський голова повідомив у своєму телеграм-каналі о 15:18, що у місті під час тривоги було чути вибух. Далі сигнал повітряної тривоги періодично завершувався та починався знову. За інформацією Геннадія Труханова, тактична авіація була зафіксована у Чорному морі. Таким чином, балістика рухалася у напрямок міста. Після цього в Одесі пролунало ще декілька вибухів.

Станом на зараз було оголошено про відбій повітряної тривоги в Одеській області.

Нагадаємо, раніше ми писали: Демобілізація в Україні: військові не вірять, родини чекають, а держава не може визначитись.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: