Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі презентували апсайкл-колекцію «Розквітай»

Дарина Сухоніс

Дизайнерка Марі Литвиненко у Дніпрі презентувала нову колекцію апсайкл одягу передає “Наше Місто”. Вона дає нове життя старим речам. Дизайнерка Марі Литвиненко створює унікальний одяг. Простіше кажучи – апсайклінг.

Це творче перевтілення відходів у витвори мистецтва, побутові вироби, одяг, аксесуари тощо. Важливим є те, що в результаті отримана таким шляхом річ перевершує своїми якостями (як естетичними, так і функціональними) вихідний матеріал. Водночас на відміну від процесу переробки відходів у вторинну сировину не потрібно значних додаткових виробничих витрат. Днями у Дніпрі Марі у свій день народження презентувала нову колекцію.

До речі, професійних моделе на показі не було. Все це дніпровські блогери та інфлюенсири, а також просто знайомі Марії, яким подобається її одяг.Дніпровська блогерка Като наголошує, що для неї її образ загадка.

“Я давно знайома з Марі, було дуже цікаво спробувати себе на подіумі! Це налзвичайний досвід”, – каже вона.

Чи доречно робити покази під час повномаштабного вторгенння? Марія та її моделі впевнені, що так. А ще у дизайнерки є ось така пухнаста муза Ляля, яка теж відвідала показ

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: