Skip to content

У Дніпрі комунальники закривають плівкою вибиті вікна у будинках, що постраждали внаслідок ворожої атаки 15 травня

У Дніпрі комунальники закривають плівкою вибиті вікна у будинках, що постраждали внаслідок ворожої атаки 15 травня

В результаті сьогоднішнього ракетного удару рф пошкоджено 10 будинків у Самарському районі Дніпра. З них 5 – приватних, а 5 – багатоквартирних. Станом на зараз комунальники здійснюють роботи на місці події, спрямовані на усунення наслідків ворожого обстрілу, – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.  

За словами Сергія Файфера, директора департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради, у багатоквартирних будинках пошкоджено близько 70 вікон. Зараз проводиться робота із заклеювання плівкою, а від завтра планується початок робіт з вимірювання вікон. Найближчим часом у мешканців будуть встановлені нові вікна.

Ольга Козлова, заступниця голови Лівобережної адміністрації, пояснила, що для отримання допомоги мешканцям пошкодженого житла потрібно звернутися до адміністрації за вказаними телефонами: (056)767-09-43;  (056) 767-09-45.

Після цього комісія проводить обстеження та складає відповідні акти. Власники житла повинні представити копії документів на право власності, технічного паспорту будинку, паспортів та ідентифікаційних кодів всіх власників, а також фотографії пошкоджень. Також обов’язково потрібно подати заяву про пошкоджене житло до поліції. Після отримання акту від комісії щодо пошкодження нерухомого майна необхідно звернутися до відділу соціальної політики міської ради та отримати матеріальну допомогу.

Фото: прес-служба міськради.

Нагадаємо, раніше ми писали, що внаслідок ворожої атаки у Дніпрі пошкоджено притулок для тварин «Ковчег».  

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: