Site icon Наше Місто

Провокатори чи потерпілі: у Дніпрі військовий вдарив підлітків

Провокатори чи потерпілі: у Дніпрі військовий вдарив підлітків

У соціальних мережах активно обговорюється інцидент, що стався на проспекті Героїв. За повідомленнями, військовий зробив зауваження групі підлітків, а коли ті не відреагували, застосував до них фізичну силу. Ця подія розділила думки жителів навколишніх будинків: одні підтримують дії військового, інші ж засуджують. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпрoTV.

На дитячому майданчику по проспекту Героїв, 32 стався неприємний інцидент. Військовий наніс тілесні ушкодження двом підліткам. Ця новина швидко поширилося в соціальних мережах.

За словами очевидців, група підлітків гучно слухала музику, нецензурно лаялася та пошкодила майданчик.

А ось пані Ніна, каже, в той день підлітки навіть допомагали їй у дворі. Жінка мешкає  з військовим в одному будинку. Журналісти хотіли поспілкуватися з чоловіком, але він не вийшов до них.

Жителька сусіднього будинку, Лариса, каже, що про інцидент чула. Вона підтвердила, що це не перший випадок, коли ці підлітки тероризують мешканців району.

Зі слів місцевих, підлітки не мешкають в їхньому район. Їхні мотиви та причини появи у дворі невідомі. Проте, після інциденту з військовим їх не помічали.

Раніше ми писали, з якого віку можна керувати різними типами транспорту в Україні.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version