Site icon Наше Місто

14 травня у Дніпрі буде холодно і хмарно: коли очікувати потепління

Погода у Дніпрі 14 травня 2024 - Наше Місто

Вівторок, 14 травня, в Україні принесе незвичайну погоду, з контрастними температурами та локальними дощами. За словами синоптикині Наталки Діденко, найхолоднішою частиною країни несподівано виявиться південь, де максимальна температура повітря вдень ледь досягне +10+14 градусів, пише «Наше місто».

Найтепліше ж буде на заході України, +15+22 градуси. На сході також очікується досить тепло, +13+17 градусів. У центральних областях стовпчики термометрів покажуть +12+15 градусів, а на півночі України протягом дня буде +11+14 градусів.

Вночі в Україні й далі буде холодно, лише +3+7 градусів, а на півночі, заході та в центрі країни ще й можливі заморозки.

Опадів у більшості областей України 14-го травня не передбачається. Проте в “холодній” південній частині пройдуть дощі, через наявність невеликого циклончика. На Херсонщині та в Приазов’ї у вівторок навіть можливі помірні зливи!

У Києві 14-го травня опадів також не очікується. Вночі температура повітря становитиме +3+5 градусів, вдень близько +12 градусів.

Потепління в Україні очікується в другій половині тижня.

Що стосується Дніпра, то там у вівторок, 14 травня, буде досить прохолодно – до 14 градусів тепла вдень, хмарно.

Суттєво потепліє у Дніпрі тільки на вихідні, 18-19 травня. А вже з початку наступного тижня розпочнеться справжнє літо з спекотною погодою.

Читайте також: Врожай черешні і абрикосів під загрозою: фермери Дніпропетровщини бідкаються на сильні заморозки.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version