Skip to content

Не дожив кілька днів до Дня народження: на війні загинув Герой з Нікополя

Ксенія Куземко

Загинув Едуард Горовий

Війна забирає найкращих українців, патріотів своєї держави, які стоять на захисті нашої країни та борються за її мирне майбутнє. У групі в фейсбук «Нікополь феросплавний» повідомили сумну новину. 1 травня долучився до небесного воїнства майстер основної виробничої дільниці, капітан батареї 22-ї окремої механізованої бригади на позивний «ГОРН» Едуард Горовий, пише «Наше місто».

Чоловік не дожив лише п’ять днів до свого 48-го дня народження. В нього залишились люблячий батько та сестра.

«Едуард Горовий працював на нашому заводі більше 20 років. Справу свою знав добре, його поважали та цінували на роботі. Відповідальний, сумлінний, чесний – Едуард міг впоратись з будь-якою виробничою задачею», – йдеться у повідомленні.

Чоловік, отримавши повістку у травні 2022-го року, сміливо став на захист Батьківщини. Служив дуже хоробро, швидко від старшого лейтенанта дослужився до капітана батареї. Брав участь у найзапекліших боях на Куп’янському, Ізюмському, Бахмутському напрямках та під Часовим Яром.

Для своїх побратимів «Горн» був надійним товаришем по зброї, який завжди міг підстрахувати, підтримати та простягнути руку допомоги.

Прощання з Захисником відбудеться у понеділок 6 травня.

Раніше ми писали, у Криничанській територіальній громаді повідомили трагічну новину – на війні загинув Федір Бабець.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: