Site icon Наше Місто

У Держпродспоживслужбі Дніпропетровської області зробили важливу заяву щодо святкування Великодня

Правила зберігання продуктів на Великдень - Наше Місто

Наближається Великдень – одне з найулюбленіших та найпочитаніших свят в Україні. Це час, коли збираються сім’ї, готують традиційні страви та діляться радістю з близькими. Однак, окрім святкового настрою, важливо не забувати про безпеку харчування. Адже святкове застілля може обернутися неприємностями, якщо не дотримуватися правил зберігання продуктів, пише «Наше місто» з посиланням на ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.

Щоб уникнути харчових отруєнь, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області рекомендують:

У разі виявлення перших ознак харчового отруєння (нудота, блювота, діарея, біль у животі) необхідно негайно звернутися до лікаря або викликати швидку допомогу. Не рекомендується займатися самолікуванням.

Пам’ятайте: відповідальне ставлення до харчування – запорука вашого здоров’я та гарного настрою під час святкування Великодня.

Додаткові поради:

Святкуйте Великдень смачно, безпечно та відповідально!

Читайте також: Пасха 2024: скільки коштує зібрати великодній кошик у Дніпрі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version