Skip to content

МакДональдс планує відкрити ресторани на АЗС у Дніпрі

МакДональдс планує відкрити ресторани на АЗС у Дніпрі

Мережа швидкого харчування МакДональдс планує відкрити ресторани на українських заправках. Як повідомив директор із розвитку «МакДональдс» в Україні Віталій Стефурак в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна», це має бути здійснено у рамках партнерських програм з мережами АЗС, – пише «Наше Місто».

Улітку 2023 року було оголошено про відкриття першого ресторану МакДональдс поруч із Житомиром, на автомагістралі М-06 Київ-Чоп, неподалік від АЗС WOG.

Представник компанії Стефурак наголосив на тому, що цей проєкт є прикладом співпраці, коли в одному місці на трасі з’являється комплекс послуг, необхідних автомобілістам і подорожуючим.

Зазначено також, що у цьому році планується впровадження подібних проєктів у обласних центрах України, великих містах або їхніх передмістях. Крім того, у майбутньому розглядатимуться можливі локації для відкриття ресторанів McDonald’s у співпраці з АЗС на ключових автомагістралях.

«Це не конкуренція, а доповнення одне одного і можливість вибору відвідувачів. Цього року ми плануємо втілення таких проєктів в обласних центрах, містах-мільйонниках або їхніх сателітах. На наступні роки ми продовжуємо розглядати локації, щоб відкривати заклади McDonald’s у зв’язці з АЗС на ключових трасах», – заявляє Стефурак.

Він також додав, що їхній вибір місця для розміщення закладу залежить від того, наскільки воно відповідає їхнім вимогам. Головними партнерами для них є WOG і KLO.

Директор із розвитку мережі зазначив, що їхні проекти не є експериментальними, а складовою ретельно обдуманої стратегії. Ця стратегія визначає, в яких місцях буде доцільно відкривати нові ресторани McDonald’s. Він також підкреслив, що вони відкриті до співпраці з різними партнерами, але для них основним критерієм є саме місцезнаходження.

Поки що невідомо, коли у Дніпрі чи області з’являться нові ресторани, проте як повідомив Стефурак, в даний момент вже будується ресторан поруч із заправною станцією ОККО в Одесі, але його розташування буде в місті, а не на трасі.

Нагадаємо, раніше ми писали: Стало відомо, де у Кам’янському побудують «МакДональдс».

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: