Skip to content

Окупанти протягом дня 13 разів обстрілювали Нікопольщину: ОВА про наслідки та постраждалих

Окупанти протягом дня 13 разів обстрілювали Нікопольщину: ОВА про наслідки та постраждалих

Сьогодні окупанти знову жорстоко обстрілювали Нікопольщину безпілотниками та артилерією. Вдень стало відомо, що четверо людей у місті Нікополь отримали поранення. Двоє з них отримали травми середньої тяжкості та були госпіталізовані. Окрім райцентру ворог також обстрілював Мирівську та Марганецьку громади, – пише «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

У Нікополі внаслідок атак ворога дронами-камікадзе та артилерією пошкоджено медичний заклад, житлові будинки, а також 2 інфраструктурні об’єкти. Зайнялася автівка, яку внаслідок обстрілу було знищено вогнем.

Як раніше повідомлялося, у Нікополі постраждали 47-річний чоловік, 27-річна жінка, які отримали травми середньої тяжкості, 44-річний чоловік та 43-річна жінка, які отримали легші поранення.

Мирівська та Марганецька громади також зазнали обстрілів, але там, на щастя, обійшлося без поранених та загиблих. Проте, снарядами пошкоджено приватну оселю та лінію електропередач.

Загалом протягом дня по Нікопольщині було завдано 10 ударів дронами-камікадзе та 3 обстріли з важкої артилерії.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Нагадаємо, раніше ми писали історію легендарного хірурга з Дніпра, який рятував поранених у бункері Азовсталі та у полоні в Оленівці.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: