Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Топ шкіл у Дніпрі, де вас навчать танцювати

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

У Дніпрі є сотні різних шкіл та гуртків танцю для дітей та дорослих. На будь який смак, з різноманітним рівнем послуг, ціновим діапазоном та рівне викладачів. «Наше Місто» зібрало для вас свій топ танцювальних шкіл у Дніпрі.

DANCE REPUBLIC

Танцювальна студія, простір для Вашої творчості та натхнення; групи для дітей та дорослих; професійна команда викладачів та високий рівень навчання; велика різноманітність танцювальних напрямів;   навчальна програма від простого до складного – для будь-якого рівня підготовки; індивідуальний підхід та можливість вибрати оптимальний рівень навантаження для себе; регулярні виступи на великій сцені; свобода, легкість, впевненість – у кожному русі!

Адреса: вул. Василя Чапленка, 16 , вартість заняття від 250 грн

Вільна, студія йоги, танців та стретчингу

Студія “Вільна” знаходиться в місті Дніпро і спеціалізується на наданні послуг з йоги, танців та стретчингу. Вона пропонує широкий спектр занять для різних вікових груп і рівнів підготовки. Всі тренери компанії мають високу кваліфікацію та досвід роботи. “Вільна” надає можливість займатися як в групах, так і індивідуально. Компанія також пропонує спеціальні програми для вагітних жінок та дітей.

Адреса:  вул. Барикадна, буд. 7 (2-й поверх) Разове тренування – 350 грн

Студія танців Life In Dance

Тут викладачі навчать Вас таким напрямам: стрип денс (strip dance), танець на пілоні, підлога денс (pole dance), контемп, контемпорарі (contemporary). Ви опануєте такий стиль, як клубний танець. Ви зможете навчитися танцям гоу гоу (go go), джаз (jazz), стретчинг (stretching), покращити стрип пластику. Також є постановка весільного танцю, “перший танець наречений”. У танцювальній школі Life In Dance на Вас чекають поїздки на змагання з танців, проводяться різні акції. З нами не скучиш! Зателефонуй за нашими номерами та запишись на тренування!

Адреса: вул. Троїцька 15/3  вартість від 150 грн

Танцювальний клуб “Гармонія”

Це місце, куди може прийти танцювати будь-яка людина – і не має значення, є у неї в цьому досвід чи ні.

Найбільший та один із перших танцювальних клубів у м. Дніпро. Неймовірний та творчий колектив. Понад 30 стилів танців. Клуб заснований у 1988р.

Запис та докладна інформація за тел. +38 (067) 631 52 48

Адреса:  вул. Володі Дубініна 12, вул. В.Антоновича 13, вул. Березинська, 4, вул. Набережна Перемоги, 138,   є опція пробного заняття

Experience Dance School

Experience Dance School – це танцювальний простір, в якому ви та ваші діти зможуть навчитися сучасним та класичним стилям танцю. Тут ви отримаєте професійні навички, освоїте фундаментальні, базові основи будь-якого танцювального спрямування. Кількість людей у групах обмежена, щоб забезпечити індивідуальний підхід до кожного учня. Наші хореографи – професіонали з великим досвідом роботи у виступах, постановках номерів, зйомках кліпів, а найголовніше – роботи з дітьми.

Адреса: Вул Воскресенска, 29

Школа танцю Matiposa en el Viento

Тут вас навчать танцювати бачату, сальсу, реггетон «МИ — команда професіоналів, закоханих у танці! Наша мета, щоб більше людей могли танцювати. Ми хочемо вам показати, що танці – це просто! Неважливо скільки вам років, займалися ви раніше спортом чи ні, не сумнівайтеся — ви навчитеся легко й вільно рухатися під музику, спілкуватися у танці, відчувати іншу людину та отримуваи насолоду від процесу. А мы вам в цьому допоможемо!”, – зазначають викладачі школи.

Адреса: вул Європейська, 4, вартість: є опція безкоштовного уроку (запис за телефоном (097) 866-55-97)

Школа сучасного танцю Art People

“Art people” (“Арт піпл”) – школа танців, яка надає послуги з навчання танцювальному напряму хіп-хоп (брейк-данс, джас фанк, дэнс хол, контепоррарі, хаус, попінг). Проводить набір усіх бажаючих навчитися танцювати чи підвищити свої навички. Групи для різного віку, починаючи з 4 років. Учні студії мають можливість не лише професійно вивчати танцювальну майстерність та працювати над своїм тілом, а також брати участь у різноманітних фестивалях, виступах, змаганнях, відвідувати майстер-класи від провідних танцюристів України

Адреса: вул. В.Мономаха, 4  є декілька філіалів у Дніпрі

Freedom

Школа танців, яка пропонує багато напрямків як для дітей, так і для дорослих: хіп-хоп, фанк,джаз фанк, стрейчінг, брейк-данс.

Адреса: вул. Воскресенька, 1а, вартітсь заняття від 200 грн

Time2dance

На заняттях у TIME2DANCE вас навчать базовим крокам хіп-хопу, розкажуть про культуру, навчатимуть слухати музику та рухатимуться. Навчання танцям у нашій школі відбувається поступово: повторюється матеріал, вивчений на попередніх уроках, розучуються нові елементи і як кульмінація – танцювальний блок. На наших заняттях ви дізнаєтесь про історію хіп-хопу, про те, що таке хіп-хоп на сьогоднішній день.

Адреса: вул. Робоча, 69а

Let’s Fly

 “Let’s Fly” – школа танцю на пілоні для дітей і дорослих. Тренуємо з 0 до профі. Групові та індивідуальні тренування в залі та онлайн за напрямками:

– Pole Dance (танець на пілоні);

– Stretching (розтяжка);

– Pole Exotic;

– Strip Dancе (приват, танець для коханого).

Адреса: вул.Радищева 34, вул.Глобинська 2 вартість від 200 грн

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: