Site icon Наше Місто

Найкращі місця у Новокодацькому районі Дніпра, які варто відвідати

Найкращі місця у Новокодацькому районі Дніпра, якими варто прогулятися

У Дніпрі можна годинами блукати вуличками та милуватись тим, що вас оточує. Місто дивує кожного – і туриста, який вперше потрапив до міста, і навіть корінного жителя, який мешкає тут роками. Адже можна прожити в ньому все життя, але так і не побувати в його мальовничих місцях. Журналісти “Нашого міста” підібрали місця у різних районах міста, які неодмінно вам запам’ятаються.

Новокодацький район — західний адміністративний район міста Дніпра. Утворений 6 вересня 1940 року. Є найбільшим районом міста у своєму складі має такі мікрорайони: Шляхівка, Західний, Нові Кодаки, Червоний Камінь, Покровський, Парус, Діївка, Сухачівка, Таромське і Ясне. Візиткою цього району є звично молодіжний парк “Новокодацький”.

Поруч біля парку є ще одне унікальне місце. Штучний кар’єр на житловому масиві Червоний Камінь. Це одне з улюблених місць відпочинку мешканців довколишніх районів. Пройтися серед краси приємно будь-якої пори року.

Наступна цікава локація – сквер Металургів. Цей сквер за останні три роки привели до ладу. До цього тут була цілком захаращена територія з купою сміття. Зараз він має цілком інший вигляд. Серед іншого зробили алеї, встановили лави, урни для сміття, освітлення. Без перебільшення, – один із найкращих у цьому районі. Попри те, що в цьому районі велику частину займає промислова зона – про відпочинок для місцевих жителів не забувають подбати.

У Новокодацькому районі можна відвідати найунікальніші місця – від магічного закладу, який сподобається любителям гарно кави і фанатам поттеріани і до суто традиційного ірландського пабу у центрі проспекту Мазепи.

Детальніше – дивіться у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зелені зони, дитячі майданчики та атракціони: огляд парків та скверів у Центральному районі.

Читайте також: Сквер Усачова, велодоріжка в обидві сторони та Котлован: що цікавого є в Індустріальному районі Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version