Skip to content

85 % вікон у будинках ЖКГ Дніпра, де стався вибух 2 квітня, вже встановили

Ксенія Куземко

85 % вікон у будинках ЖКГ Дніпра, де стався вибух 2 квітня, вже встановили

Місто Дніпро оговтується від жорстоких ракетних ударів російських окупантів. Наразі фахівці зосередили зусилля на вулиці Квартальній, 38, де 2 квітня стався вибух. Жертва трагедії, Євгенія Григорівна, знаходилась у своїй квартирі під час обстрілу. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Я почула вибух і як посипались всі мої вікна. Я вийшла на вулицю і не знала що роботи. Аж тут були хлопці з «Жилсервіс-5» і вони одразу мені затулили їх плівкою. І ось вже сьогодні мені привезли нові вікна, вже їх встановлюють. Дуже якісні, і хлопці молодці. Дякую», — розповіла мешканка вул. Квартальної, 38 Євгенія Григорівна.

Ірина Анатоліївна дивом врятувалася від травм, коли на неї посипалися шматки скла. Її врятував тюль, який захистив її від ударів. Жінка розповіла, що в момент падіння скла вона відпочивала і дуже злякалася.

Внаслідок ракетного удару на 12 кварталі 7 будинків зазнали значних пошкоджень. За попередніми оцінками, вибито близько 400 вікон.

«Будинок № 38 на вулиці Квартальній найбільше постраждав від вибуху. Тут пошкоджено найбільшу кількість вікон. Загалом, у семи будинках нам ще належить встановити близько 60 вікон. Роботи планується завершити протягом тижня», – розповів представник департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Єгор Худяков, який 25 квітня чергує по місту.

Не оминув він увагою і хід ремонту ліфта на проспекті Науки, 112. Жителі 4-го під’їзду цієї багатоповерхівки скаржились на незадовільну роботу підіймача.

«Ліфтова компанія провела ретельне обстеження цього ліфта і виявила, що обладнання знаходилося у вкрай занедбаному стані. Було прийнято рішення про проведення капітального ремонту. Замість старої кабіни, панелі керування та кнопок виклику було встановлено нові сучасні елементи. Також було замінено лебідку та станцію керування. Ремонтні роботи тривали протягом місяця. Наразі ліфт проходить пусконалагоджувальні роботи, але жителі будинку вже можуть без проблем користуватися оновленим підйомником. На сьогодні вже відремонтовано 9 ліфтів, 11 знаходяться в процесі ремонту, а до кінця весни планується оновити ще 10», – розповів Єгор Худяков.

85 % вікон у будинках ЖКГ Дніпра, де стався вибух 2 квітня, вже встановили

Раніше ми писали, у Дніпрі із настанням тепла оновлюють дорожню розмітку.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: