Site icon Наше Місто

У Дніпрі 19-річна мати намагалася продати свого сина за 1 млн грн

У Дніпрі 19-річна мати намагалася продати свого сина за 1 млн грн

Вчора 19-річна жителька Дніпра була затримана при спробі продати свого дворічного сина за мільйон гривень. Вона запропонувала купити свою дитину знайомій та домовилася про зустріч. Проте, матір затримали поліцейські управління міграційної поліції, – пише «Наше Місто» з посиланням на Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

У Дніпрі мати 2-річного хлопчика зв’язалася зі знайомою та запропонувала їй купити дитину. Зустріч для передачі грошей та дитини організували на 23 квітня. Прийшовши на визначене місце разом з дитиною, жінка «продала» сина за 1 мільйон гривень. Проте при передачі коштів вона була затримана поліцією.

Як повідомляють у поліції, 19-річна мати не хотіла доглядати за сином, тож обрала такий спосіб, аби позбутися дитини.

«Фігурантку затримали в порядку статті 208 КПК України під час отримання обумовленої суми. За її словами, вона не хотіла доглядати за сином, тому вирішила його позбутися. На отримані гроші планувала відкрити власний бізнес», – йдеться у дописі.

Дитину було передано представникам органів влади та ювенальним поліцейським. Зараз хлопчиком опікуються лікарі.

Таким чином, найближчим часом жінці буде обрано запобіжний захід. За місцем мешкання затриманої провели обшук та вилучили речові докази.

Фото: Дніпровська обласна прокуратура.

Нагадаємо, раніше ми писали: Дніпропетровській області гучний скандал: на величезному хабарі затримали мера великого міста.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version