Site icon Наше Місто

В Дніпрі комунальники долають наслідки ворожого удару

Через підступний ворожий удар вранці 19 квітня загинули люди, суттєво постраждали  десятки  будівель, зокрема –  житловий будинок за адресою: площа Вокзальна, 1.  Міська влада та профільні комунальні служби надають всю потрібну допомогу мешканцям, чиє житло постраждало/

Зокрема в частину під’їздів постраждалого будинку (№№ 7, 8, 9 та 10) вже подали світло та воду, повідомив Єгор Худяков, представник Департаменту житлового господарства міської ради Дніпра.  Подача газу – на паузі до того часу, коли буде підготовлено проект відновлення будинку.

Також у цих під’їздах вже ремонтують дах, який було ушкоджено через ворожу атаку. Все робиться для того, щоб мешканці квартир у під’їздах, які вціліли, могли перебувати у нормальних умовах в своїх оселях.

На превеликий жаль, через жорстокий ворожий удар два під’їзди суттєво пошкоджені та знаходяться  в аварійному стані. Наразі профільні міські служби оцінюють масштаби ушкоджень. Протягом тижня має бути підготовлений технічний звіт, повідомив Єгор Худяков, після чого будуть плануватися подальші кроки з реконструкції.

Загалом внаслідок ворожого удару 19 квітня в Дніпрі постраждали 32 будівлі, пошкоджено майже 700 вікон, наводить дані представник Департаменту житлового господарства міської ради Дніпра. Працівники комунальних служб, КП Жилсервіс-5 обстежують постраждалі будинки, одразу затягують плівкою або фанерою пошкоджені вікна, роблять заміри для того, щоб виготовити нові металопластикові вікна та найближчим часом встановити їх.

Усім мешканцям постраждалих будинків нагадали: з питань отримання компенсації за постраждале житло та матеріальної допомоги варто звертатися до відповідної районної адміністрації. 

Категорія: Війна, Влада, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version