Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ТОП способів активного відпочинку у Дніпрі


Як цікаво та активно провести дозвілля у Дніпрі? Які місця варто відвідати, аби отримати незабутні враження та гарні фото? Дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Прогулянка на каяках


Каяки – ідеальний спосіб дозвілля для родин з дітьми та домашніми тваринками. Це можливість відволіктись від стресу, відчути драйв та екстрим, насолодитись природою та зробити гарні світлини.

Де покататись:


У Дніпрі є безліч варіантів оренди каяків:


Вартість: від 200 грн за одномісний каяк

Прогулянка на квадроциклах

Приголомшливі емоції, екстрим, шалений викид адреналіну та можливість відволіктися від усіх проблем сьогодення! Усе це ви гарантовано отримаєте, замовивши прокат квадроциклів. Поодинокі та групові заїзди для великих та маленьких компаній – той самий драйвовий вид відпочинку, який запам’ятається


Де покататися:

Вартість: від 500 грн за годину. Але часто пропонують знижки, подарунки та акційні пропозиції, в залежності від кількості людей.


Екстремальні стрибки


У Дніпрі є безліч місць, де можна підняти рівень адреналіну та стрибнути з мотузки над прірвою

Стрибок з мотузкою

«Висота труби в Дніпрі становить 125 метрів, стрибаємо з середнього ярусу на висоті 75 метрів, падіння – 45-55 метрів. Також стрибаємо з нижнього ярусу 35 метрів, ціна 700 грн, падіння – 20-25 метрів. Кількість людей строго обмежена – 25 осіб в день!», – зазначають організатори


Екстремальний стрибок з Кайдацького мосту в Дніпрі


Стрибок з моста це найпотужніший інструмент, щоб підбадьоритися та подолати свої бар’єри. І ось ви вже стоїте на самому краю мосту, закриваєте очі, розводите руки..і стрімко падаєте в воду. Але зупиняєтеся в парі метрах від занурення в річку. Перехоплює дух, адреналін одурманює і ви тут же розумієте, що хочете ще!


Вартітсь: від 400 грн в залежності від локації

Кінні прогулянки у Дніпрі


Прогулянки на конях у Дніпрі стають популярним видом активного відпочинку, адже вони поєднують у собі дуже багато плюсів: це і відпочинок на природі (що особливо актуально влітку), це спілкування із прекрасною твариною, це і спорт, і новий досвід. Та й загалом поїздка на конях — це дуже весело та захоплююче.


Де покататися:

Вартітсь: від 900 грн в залежності від часу прогулянки

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: