Site icon Наше Місто

В “Укренерго” повідомили про дефіцит електроенергії: 18 квітня будуть застосовані графіки відключення світла

В “Укренерго” повідомили про дефіцит електроенергії: 18 квітня будуть застосовані графіки відключення

Для промисловості в Україні сьогодні можуть бути застосовані графіки відключення. Це пов’язано з дефіцитом в енергосистемі через масштаби пошкоджень, – пише «Наше Місто» з посиланням на Укренерго.

В “Укренерго” повідомляють, що 18 квітня з 8:00 до 22:00 може знадобитися введення контрольованих обмежень енергопостачання для промислових споживачів.

Ці обмеження будуть рівномірно розподілені серед бізнесу та промислових підприємств у всіх регіонах України. Обсяг обмежень незначний, і вони не торкнуться об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

Необхідність обмеження енергопостачання є наслідком масових ракетних і дронових атак з боку росії на українські електростанції. За останній час в Україні зросло споживання електроенергії через похолодання. Це призвело до дефіциту потужності в енергосистемі.

«Просимо всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість – максимально залучати імпорт електроенергії», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні у Дніпрі було чути декілька вибухів. Протягом довгого часу лунала повітряна тривога. У мережі почали поширюватися фейки про те, що ворог атакував небезпечне хімічне підприємство. Саном на зараз відомо, що постраждали дві людини.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version