Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 17 квітня

Сьогодні, 17 квітня, День пожежної охорони України. Віряни вшановують пам’ять святого Зосими. До Нового року залишилося 258 днів. Куди піти сьогодні у Дніпрі, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Вечір Французької Музики

У програмі концерту ви почуєте улюблені популярні французькі мелодії таких відомих виконавців, як Джо Дассен, Мірей Матьє, Шарль Азнавур, Едіт Піаф, а також твори французьких класичних композиторів Поль Моріа, Енніо Морріконе. Особлива увага буде приділена Полю Моріа!

Де і коли: 19:00. у Менорі, вул. Шолом-Алейхема, 4, 350-620 грн

Вистава «Егоїстки»

Зірковий склад серіалу “Кава з кардамоном” запрошує! Жанр: комедійний детектив за мотивами п’єси Роберта Тома “8 жінок”. Феерична, естецька, костюмована  кримінально-детективна комедія про загадковий злочин в родинному колі. Ця вистава з великим успіхом йде по всьому світу більш, ніж 50 років.

Легкі саркастичні тексти, яскравий жіночий склад та неймовірна детективна інтрига не залишає глядача без враження та задоволення. Загадковий випадок відбувається в занесеній снігом  аристократичній  садибі. Це перетворює різдвяний день в розслідування, повне істерик, суперництва і навіть музичних інтерлюдій. Отже, сім жінок. Кожна під підозрою. У кожної є мотив.

Бо всі вони егоїстки і в кожній є своя таємниця!

Де і коли: 18:00, у ДРАМіКОМі пр. Дмитра Яворницького, 97, 200-670 грн

Вистава «Дорослі забави»

На вас чекає незабутній відпочинок в атмосфері творчості. На сцені видатні талановиті актори: Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Володимир Ямненко, Антон Вахліовський, Інна Приходько

“Дорослі забави” – це шалена добірка кумедних історій, сповнених витонченого гумору й ліризму. Багато хто у героях вистави впізнає своїх знайомих або навіть і себе. Ви побачите, наскільки різноманітною і непередбачуваною інколи буває доля. Вистава подарує гарний настрій та зачарує майстерною акторською грою, красивим музичним оформленням та стильним сценічним рішенням.

Не пропустіть емоційну та цікаву пʼєсу у вашому місті

Де і коли: 18:00, у театрі імені Шевченка, вул. Воскресенська, 5, від 200 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version