Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 15 квітня

Сьогодні, 15 квітня, День працівників кримінального розшуку в Україні. Віряни вшановують пам’ять апостолів від 70-ти Аристарха, Пуда і Трохима. До Нового року залишилося 260 днів. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Український космос

Зірки — це наші провідники крізь історію та час. Ми поєднали ці знання та живопис, аби здійснити подорож у минуле, до витоків самобутніх українських уявлень про космос. 

Planetarium Noosphere вперше в Україні створив повнокупольну програму за мотивами картин українського художника Олега Шупляка!

Творчість Олега Шупляка настільки багатогранна, що не вписується у загальноприйняті рамки. Картини цього митця дивують, захоплюють, а головне — змушують замислитися. «Двовзори» — саме так називає творець власні картини, оскільки, на одному полотні співіснують два зображення, два світи, побачити які одночасно з першого погляду неможливо.

Де і коли: 16:30, планетарій

Емі Вайнгауз: Back To Black. Біографічна драма

Історія співачки, почала почала писати пісні у 14 років, а у 25 років Емі отримала п’ять нагород «Греммі» за вечір.
Де і коли: в усіх кінотеатрах Дніпра, 120-250 грн.

Подивитись на сакури в парках міста

Весна у Дніпрі розцвіла сакурою Ніжні рожеві квіти прикрашають місто, даруючи естетичну насолоду та весняний настрій. Помилуватися сакурою та зробити фантастичні фото можна на оглядовому майданчику у парку Шевченка чи сквері Прибрежний, а також на алеї біля ДІІТу.

Де і коли: вулиця Набережна Перемоги, 66, парк Шевченко або вулиця Лазаряна, 2

Побачити черепах в парку Глоби

Величезні черепахи плавають в озері, що в парку Глоби Незвичні мешканці парку теж  вилізли погрітися під теплим квітневим сонечком.

Де і коли: проспект Дмитра Яворницького, 95.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: