Site icon Наше Місто

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину артилерією та застосували дрони й ракету: є постраждала

Оккупанты обстреляли Днепропетровщину артиллерией, применили дроны и ракету: есть пострадавшая

Сьогодні у Криворіжжі пролунав вибух. Як повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак, українські захисники з ПВК “Схід” збили ворожу ракету. На жаль, через падіння уламків сталася пожежа, яка пошкодила дах приватного будинку. Постраждала жінка, – передає «Наше Місто».

Внаслідок падіння уламків ворожої ракети постраждала 28-річна мешканка – вона отримала рану на кисті. Проте, за словами Сергія Лисака, її стан задовільний, тож постраждала лікуватиметься вдома.

За уточненою інформацією, внаслідок обстрілу уламками ракети пошкоджено 15 приватних будинків, автівку та електромережу. Рятувальники вже ліквідували пожежу.

Також неспокійно було у Нікополі. Сьогодні протягом дня агресор 7 разів обстрілював місто ударними дронами різних модифікацій. Також Нікополь потрапив під артилерійський вогонь.

Пошкодження отримали двоповерхівка, 8 приватних будинків. 5 магазинів, релігійна установа, інфраструктурний об’єкт, офісна будівля, бібліотека. Знищена господарська споруда, ще одна зазнала пошкоджень. Також зачепило лінії електропередач і газогін.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Криворізькому районі підрозділи ПвК “Схід” знищили 4 “шахеди”.

Читайте також: Верховна Рада ухвалила законопроєкт про мобілізацію: що тепер зміниться.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version