Skip to content

Захищав Україну з перших днів війни: на Луганському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Захищав Україну з перших днів війни: на Луганському напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Жорстока війна забирає найкращих воїнів, синів та доньок, які борються за нашу свободу та мирне майбутнє наших дітей. Захисники та захисниці ціною власного життя відстоюють незалежність Україні. Один з них – Сергій Бакуменко, військовий родом з Нікополя, – передає «Наше Місто» з посиланням на Фейсбук-сторінку Покровської територіальної громади.

Сумна звістка про загибель воїна дісталася до Дніпропетровщини. Так, 8 квітня в бою на Луганщині, захищаючи Батьківщину, загинув мешканець Покровської громади Сергій Бакуменко. Він під час виконання бойового завдання отримав поранення несумісні з життям.

Сергій Володимирович народився та виріс у селі Новоолександрівка, де і пройшли його дитячі та шкільні роки. У 1988 році закінчив Вишнівську середню школу. Далі чоловік служив у армії.

Після неї Сергій двічі заключав контракт про проходження військової служби у лавах Збройних сил України. А з початком повномасштабного вторгнення, у березні 2022 року, він став на захист рідної землі.

«Він був досвідченим воїном, підтримкою та опорою для рідних, найкращим товаришем і бойовим побратимом. Разом зі своїм підрозділом пройшов найважчі бої майже по всій лінії фронту»,  – йдеться у дописі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: Фейсбук-сторінка Покровської територіальної громади.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув Герой з Кам’янського Олександр Бабіченко. Йому тепер назавжди залишиться 30 років.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: