Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі у парку Глоби демонтують дерев’яне кафе «Три ведмеді»: що буде на його місці

У парку Глоби демонтують кафе «Три ведмеді» - Наше Місто

КП «Міська інфраструктура», на балансі якого на сьогоднішній день знаходить парк ім. Л. Глоби, під час інвентаризації було виявлено 5 незаконних МАФів. Чотири з них вже демонтовані, аналогічна доля чекає і на дерев’яне кафе «Три ведмеді», пише «Наше місто».

У парку Глоби демонтують кафе «Три ведмеді» - Наше Місто

 «У цих спорудах – колишніх закладах харчування – проживали бехатченки, приходили наркомани, алкоголіки.  Ми направили запити до всіх відповідних структур і отримали відповідь, що на ці заклади немає ні прав власності, ні самих власників. Відповідно до рішення виконкому Дніпровської міськради ці МАФи були демонтовані. Наразі залишилася одна будівля, яку демонтуємо до 1 травня», – розповів директор КП «Міська інфраструктура» Дніпровської міської ради Олексій Тесля.

До речі, кафе «Три ведмеді», про яке йде мова, вже давно не функціонує. У травні 2022 року воно частково згоріло через те, що невідомі підпалили тополиний пух.

У парку Глоби демонтують кафе «Три ведмеді» - Наше Місто

Він додав, що на місці демонтованих споруд буде зона відпочинку для дітей.

«Тут дуже затишно. Ми провели санітарну обрізку дерев. Підприємці, які працюють на території парку, придбали дитячий майданчик, який безкоштовно буде переданий на баланс КП «Міська інфраструктура», – сказав Олексій Тесля.

Читайте також: У Дніпрі у сквері Металургів з’явився оновлений дитячий майданчик.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: