Skip to content

У Дніпрі Ботсад ДНУ запрошує на екскурсію 13 квітня

У Дніпрі Ботсад ДНУ запрошує на екскурсію 13 квітня

Ці вихідні у Дніпрі можна провести весело та корисно. Ботанічний сад ДНУ запрошує у суботу, 13 квітня, на екскурсії садом та експозиційною оранжерею, а також відкриває двері для усіх охочих придбати рослини з виробничої теплиці та парників, – передає «Наше Місто» з посиланням на Фейсбук-сторінку Ботсад Дніпровського Національного Університету.

У цю суботу, 13 квітня, ботанічний сад відкриє свої двері для відвідувачів з 10:00 до 16:00 години. Гостей чекають захоплюючі екскурсії садом, відвідування експозиційної оранжереї та можливість придбати рослини у виробничій теплиці та на парниках.

У програмі також “Кольоровий кіт” – цікавий майстер-клас з малювання по глині. Кожен учасник зможе створити власноруч глиняний магніт, розписаний власноруч. Майстер-клас відбудеться з 11:00, і усі охочі можуть приєднатися.

Окрім того, зараз оранжерея та сад перетворилися на справжню квіткову казку. На території саду вже цвіте магнолія кобус, ранні мигдалі та цибулині первоцвіти, що створюють неповторну атмосферу весняного дива.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі в Ботсаду ДНУ із запізненням на два місяці заквітували «зіркові вершники».

Читайте також: У Дніпрі у сквері Героїв масово квітнуть крокуси: яскраві фото.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: