Site icon Наше Місто

Куди піти у Дніпрі 9 квітня

Куди піти у Дніпрі 9 квітня - Наше Місто

Сьогодні, 9 квітня, Всесвітній день антикваріату. Віряни вшановують пам’ять мученика Євпсихія. До Нового року залишилося 266 днів. Журналісти “Нашого Міста” зібрали для вас афішу актуальних міських подій.

Зодіакальні сузір’я

Чим особливі зодіакальні сузір’я? Як зодіакальні сузір’я допомагають відшукати планети Сонячної системи на зоряному небі? В чому різниця між сузір’ями зодіаку та знаками зодіаку в астрології? Скільки сузір’їв налічує зодіакальне коло: 12 чи, все ж таки,13? В якому із зодіакальних сузір’їв Сонце перебуває найменше, а в якому – найдовше?  Чи можна побачити своє зодіакальне сузір’я на зоряному небі у свій день народження? І чи видно зодіакальні сузір’я на інших планетах Сонячної системи?

Запрошуємо дізнатися відповіді на ці питання та поринути у чарівливий світ пов’язаних із сузір’ями зодіаку міфами та легендами під час тематичної програми – «Зодіакальні сузір’я».

Де і коли: 16:30, Planetarium Noosphere

Материнський інстинкт

Драма і трилер. Травмована Селін звинувачує Еліс у смерті сина, отруюючи життя обох сімей хитросплетінням горя, підозр та звинувачень, що розгортаються на тлі 1960-х років США.

Де і коли: в усіх кінотетаріх Дніпра, 130-250 грн.

Прогулятися парками та скверами міста

Сьогодні у Дніпрі синоптики обіцяють до +25 градусів вище нуля, тому варто прогулятися вулицями та скверами Дніпра. Або побачити, як квітнуть магнолії в сквері Прибрежний.

Чи прогулятися парком Шевченко та пішохідним мостом.

Що не можна робити 9 квітня

Народні прикмети і традиції на 9 квітня

Серед наших предків існувало чимало цікавих прикмет на цей день: 

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version