Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі студентки Університету третього віку відкрили сезон весняного спорту

У Дніпрі студентки Університету третього віку відкрили сезон весняного спорту

Весна – пора пробудження природи, коли все довкола розквітає та наповнюється життям. Це чудовий час для того, щоб розпочати або відновити заняття на свіжому повітрі. Для студентів Університету третього віку – це особливо актуально. Наприклад, щовівторка вони збираються в парку Лазаря Глоби для того, щоб позайматися скандинавською ходьбою і отримати заряд позитиву від тренувань та спілкування один з одним.

Не вимагаючи спеціальної підготовки чи дорогого обладнання, скандинавська ходьба підходить усім. А ось у парку Шевченка для студентів Університету третього віку відбуваються заняття з гімнастики. Групові тренування у парках– чудовий спосіб познайомитися з новими людьми, отримати заряд мотивації та під керівництвом досвідченого інструктора розучити правильну техніку виконання вправ.

Скандинавська ходьба та гімнастика на свіжому повітрі – доступні та ефективні способи не лише зміцнити своє тіло, а й отримати заряд енергії та позитиву. Розклад занять ви можете переглянути в соціальних мережах Університету третього  віку. Детальніше про заняття дивіться у нашому сюжеті.

Нагадаємо, раніше ми писали: Топ спортзалів у Дніпрі: ціни та особливості. Читайте також: У Дніпрі молодь виготовляє повербанки для ЗСУ з «одноразок»: де можна здати використані цигарки.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: