Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі на ж/м Лівобережний-3 з’явився тюльпановий рай

Тюльпані на Лівобережному 3 у Дніпрі - Наше Місто

Весна у розпалі, і Дніпро вже встиг зануритися у вир барвистих квітів. Тюльпани, одні з найулюбленіших весняних вісників, починають розцвітати у різних районах міста, даруючи жителям естетичну насолоду та весняний настрій. Одним з найпопулярніших місць для милування тюльпанами стала алея на житловому масиві Лівобережний-3. Ціле поле цих ніжних квітів різних стало справжнім магнітом для дніпрян, повідомляє «Наше Місто».

Містяни із задоволенням прогулюються по алеї, роблять фото на тлі мальовничого килима з тюльпанів, діляться весняним настроєм у соцмережах.

Однак, важливо пам’ятати, що краса квітів – це тендітна річ, яку потрібно берегти. Незважаючи на те, що поле тюльпанів на Лівобережному-3 не огорожене, просимо дніпрян бути свідомими та не топтати квіти.

Не зривайте тюльпани! Насолоджуйтесь їх красою, робіть фото, але залиште квіти на клумбі, щоб й інші могли милуватися ними.

Тюльпани – це не просто квіти, це символ весни, оновлення та життя. Їх цвітіння дарує нам радість, надію та віру в краще майбутнє.

Тюльпані на Лівобережному 3 у Дніпрі - Наше Місто

Окрім алеї на Лівобережному-3, квітнучі тюльпани скора можна побачити й в інших місцях Дніпра:

  • Парк Шевченка
  • Сквер Героїв
  • ж/м Сонячний
  • Ботанічний сад.

Весна – це чудовий час для прогулянок та насолоди красою природи. Не пропустіть можливість помилуватися тюльпанами, які дарують нам свою красу лише кілька тижнів на рік.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі на Перемозі зацвіла японська вишня.

Фото: Оля Грановська.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: