Site icon Наше Місто

Тривога тривала більше 5 годин: що відомо про наслідки масованої ракетної атаки для Дніпропетровщини

Ситуація у Дніпрі на ранок 6 квітня 2024 - Наше Місто

Сьогодні вночі російські окупанти вночі вчергове атакували Україну, застосувавши 32 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони 28 ударних БпЛА було знищено, повідомляє Генштаб ЗСУ. Крім того, під ранок ворог запустив крилаті ракети різних типів. Дані наразі уточнюються. Відомо, що є жертви і постраждалі у Запоріжжі та Харкові. У Дніпропетровській області обійшлося без ракетних атак, повідомляє «Наше Місто».

Голова ДніпроОВА Сергій Лисак заявив, що вночі оборонці неба знищили над областю 3 ворожі безпілотники – у Дніпровському та Криворізькому районах.

Крім того, від артилерійського обстрілу вкотре потерпав Нікополь. У місті пошкоджені культурний центр, бібліотека, житло для переселенців, торговий центр, спортклуб. Понівечені 8 багатоповерхівок, 16 приватних будинків, 7 господарських споруд, понад півтора десятка авто і гаражі. Зачепило лінії електропередач.

Як повідомляє міська влада Дніпра, станом на ранок всі процеси життєдіяльності в обласному центрі знаходяться під контролем.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпропетровській області знову ввели обмеження на споживання електроенергії.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version