Skip to content

На трасі Дніпро-Нікополь в ДТП 2 людей загинули та 3 отримали травми

ДТП на трасі Дніпро-Нікополь 6 квітня 2024 - Наше Місто

Сьогодні, 6 квітня, на автошляху Р-73, між селом Дмитрівка та містом Нікополь, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої 2 людей загинули та 3 отримали травми, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

За повідомленням пресслужби рятувальників зіткнулися чотири транспортні засоби: два легкових автомобілі («ІЖ-2126» та «Renault Laguna») та два мотоцикли («Hyosung GV 650» та «Yamaha XV 1600A»).

Внаслідок зіткнення легковик «ІЖ-2126» злетів у кювет та загорівся. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 4 кв. м. та виявили всередині авто двох осіб без ознак життя.

Також, у результаті ДТП постраждало 3 людей: водії транспортних засобів. Їх госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до лікарні.

Слідчі Національної поліції проводять слідчі дії, щоб встановити всі обставини ДТП.

Ця трагічна подія є черговим нагадуванням про те, як важливо їздити по правилам дорожнього руху. Нехтування ПДД може призвести до непоправних наслідків.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на трасі Дніпро-Павлоград у ДТП загинуло 5 людей і 12 постраждали: водія взяли під варту.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: