Skip to content

ОФІЦІЙНО Мерія Дніпра торік виділила 2,5 млн грн фінансової допомоги для патрульної поліції

Мерія Дніпра торік виділила 2,5 млн грн фінансової допомоги для патрульної поліції

Заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту міської ради Дмитро Редька відвідав Дніпровське управління патрульної поліції. Він ознайомився з безпековою ситуацією в місті, поспілкувався з керівництвом поліції та обговорив питання співпраці, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

За словами Дмитра Редьки, місто постійно допомагає поліції. Минулого року Управлінню патрульної поліції надали субвенцію на суму 2,5 млн грн для придбання паливно-мастильних матеріалів та службового авто.

Старший інспектор пресслужби Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області Павло Карманов повідомив, що з початку року патрульні Дніпра виїхали на понад 17,5 тис. викликів. За три місяці склали майже 26 тис. адмінматеріалів, із них за порушення правил дорожнього руху — майже 21,5 тис.

Патрульні зафіксували понад 1 400 ДТП, із них 173 з потерпілими. Також вони постійно слідкують за дотриманням швидкісного режиму на дорогах міста. Окрім камер автофотофіксації, встановлених міською владою, у місті працюють екіпажі з приладами вимірювання швидкості Трукам на 10 локаціях.

З початку року патрульні виявили 1 142 водія, які керували транспортним засобом у стані сп’яніння. Усіх їх притягли до адміністративної відповідальності.

Павло Карманов також зазначив, що поліція співпрацює з органами місцевого самоврядування, зокрема, для покращення дорожньої інфраструктури.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі 6 квітня продовжують діяти зміни у роботі громадського транспорту.

Фото: Прес-служба міськради Дніпра.

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: