Site icon Наше Місто

У Дніпрі в сквері Прибережному починають розквітати магнолії

У Дніпрі в сквері Прибережному розквітають магнолії

У Дніпрі на житловому масиві Перемога почала пробуджуватися справжня весняна казка. Сквер Прибережний, відомий своєю особливою атмосферою, в цей час року перетворюється на справжній рай для любителів природи та естетики. Однак, серед усіх його чар, особливе місце займають магнолії, які своїм розкішним цвітом, ніжністю та ароматом огортають міські ландшафти. Фото квітуючих рослин опублікували на фейсбук-сторініці Департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради, – передає «Наше Місто».

Магнолії – це не просто квіти, а справжній символ весняного пробудження, символ надії та краси. Вони завжди привертали увагу своєю неповторною красою та ароматом, який наповнює повітря легкістю та свіжістю. Коли розцвітають магнолії – це стає справжнім святом для місцевих мешканців та гостей міста.

«Естафету неймовірної квітучої магнолії приймає житловий масив Перемога-1 та сонячний Сквер Прибережний. Від ніжно-рожевих та тендітних кремових відтінків цієї ексклюзивної декоративної рослини неможливо відвести погляд», – йдеться у дописі департаменту.

Прогулянка сквером в цей час надає неймовірні відчуття. Під високими гілками магнолій можна відчути себе героєм казки, а дзвін весняних пташок створює мелодійний фон для цього чарівного місця.

Атмосфера Скверу Прибережного в цей час року притягує не лише місцевих мешканців, а й гостей з усієї країни. Фотографи, художники, закохані пари та просто любителі природи збираються тут, аби насолодитися красою та весняним настроєм. Багато хто вже відкрив сезон атмосферних фотографій з прекрасними квітками та почав ділитися ними у соціальних мережах.

Таким чином, магнолії на Сквері Прибережному у Дніпрі стали не лише окрасою міста, а й його невід’ємною частиною, яка нагадує про красу природи та важливість її збереження. Кожен, хто має можливість відвідати це місце, може насолодитися неперевершеною красою та зануритися в атмосферу весняного дива.

Фото: Фейсбук-сторінка Департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі на Успенській площі масово розквітли магнолії.

Читайте також: Де спостерігати цвітіння весни у Дніпрі: як міські парки готуються до нового сезону.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version