Site icon Наше Місто

У Дніпрі від ракетної атаки вибито більше 800 вікон у багатоповерхівках

Євген Прошенко, тренер з футболу про перебування дітей в укритті під час атаки

Внаслідок ракетної атаки, яку ворог здійснив по Дніпру 2 квітня, було вибито вікна у багатоповерхівках. За інформацією міської влади, потребують заміни понад 800 вікон, пише «Наше місто».

Як повідомивначальник організаційного відділу Департаменту з питань самоорганізації населення ДМР Владислав Макарець, за сьогодні це вже друга атака ворога по Дніпру.  

-На жаль, перша атака була вночі. Ми знаємо, що два будинки в Самарському районі постраждали. Вже проведено заміри і триває підготовка до процедури встановлення, – сказав Макарець.

А вже вдень ворог вдруге ударив по Дніпру. Владислав Макарець каже про пошкодження будинків у Шевченківському районі міста.

-Зараз відомо про пошкодження семи багатоквартирних будинків. Ступень пошкодження різний. В деяких пошкоджено 5 вікон, в деяких близько 50 вікон, – додав Владислав Макарець. –  Всі мешканці, які постраждали в будинках ОСББ та ЖБК, мають зв’язатися з головою правління. Ми відправили дефектувальників для проведення попередніх замірів. Також голови правління мають піднятися на дахи, перевірити наявність пошкоджень і уламків. Наразі про такі пошкодження нам невідомо. Разом з тим ми наголошуємо, якщо постраждали балкони, засклені безпосередньо співвласниками, то такі пошкодження місто не відновлює. Тому потрібно звертатися до адміністрації за матеріальною допомогою.

Також пошкоджень зазнали і будинки, які обслуговує комунальне підприємство.

-Відомо, що постраждали 7 будівель, – сказав  директор Департаменту житлового господарства ДМР Сергій Файфер. – Пошкоджені близько 700 вікон. На даний час проводимо роботи щодо забиття цих вікон плівкою, буде проведено обстеження, заміри. Будемо проводити роботи щодо встановлення даних вікон.

Нагадаємо, ми повідомляли, що у Дніпрі 13 постраждалих від ракетного удару: що відомо про їхній стан.

Читайте також: У Дніпрі внаслідок атаки значних руйнувань зазнала тренувальна база СК Дніпро-1.

Категорія: Важливо, Війна, Влада, ЖКГ, Інтерв'ю, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version