Skip to content

У Дніпрі триває розслідування інциденту з пацієнтами, що стався у серпні 2023 року в лікарні ім. Руднєва

Розслідування інциденту в лікарні ім. Руднєва - Наше Місто

В лікарні ім. Руднєва, де сталась трагічна ситуація з пацієнтами у серпні 2023 року, триває розслідування обставин, пише «Наше місто» з посиланням на Департамент охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради.

Внаслідок внутрішньої перевірки, а також зовнішньої перевірки МОЗ, було розірвано трудові контракти з чотирма можливими учасниками. Окрім цього було досліджено причини інциденту.

Розслідування інциденту в лікарні ім. Руднєва - Наше Місто

Колектив закладу зацікавлений в об’єктивному розслідуванні та готовий співпрацювати з правоохоронними органами з метою встановлення істини у кримінальних справах.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі планують відновити реконструкцію в дитячій лікарні ім. Руднєва. Головне завдання на цей рік – відремонтувати приміщення розміром більше 700 квадратних метрів, призначене для центрального стерилізаційного відділення, щоб забезпечити безперебійну роботу операційних.

Відомо, що дитяча лікарня матері та дитини ім. проф. Руднєва – найстаріша на Південному Сході України. Це лікарня-легенда, в якій працюють лікарі, здатні творити чудеса. Зокрема, рятувати та виходжувати немовлят вагою від 600 грамів, ставити на ноги діток з ДЦП та іншими важкими патологіями, подовжувати пацієнтам кінцівки та, головне, дарувати шанс на повноцінне та щасливе життя.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: