Site icon Наше Місто

У Дніпрі на ж/м Парус проінспектували ринок щодо правил поводження з відходами

У Дніпрі на ж/м Парус проінспектували ринок щодо правил поводження з відходами

Задля контролю і підтримки належного санітарного стану у Дніпрі черговий по місту заступник директора – начальник управління охорони навколишнього середовища департаменту екологічної політики Крисько Ярослав перевірив процес з інспектування співробітниками департаменту підприємців щодо порушень у сфері поводження з відходами на ж/м Парус, пише «Наше місто».

Інспектування за скаргами проводяться на регулярній основі. Цього разу завітали на обʼєкт, щодо якого за останні 2 тижні надійшло 12 скарг від місцевих мешканців щодо переміщення контейнеру і скидання сміття у баки місцевих.

«Ми знаходимося на житловому масиві Парус, що у Новокадацькому районі міста. Відповідно до Департаменту екологічної політики надійшла численна кількість звернень мешканців щодо розміщення ринком, який прилягає поруч з житловими будинками, свого контейнеру для побутових відходів. Мешканців це не влаштовує, вони вважають, що це їхня прибудинкова територія, і на ній можуть бути розміщені лише їхні контейнери для побутових відходів», – говорить черговий.

У ході інспектування спеціалістами департаменту проінспектовано прилеглу території ринку, зокрема, щодо виявлення фактів санітарного стану прилеглої території, а також мали змогу поспілкувались з місцевими мешканцями, розібратися у ситуації та повідомили план дій надалі.

«Наразі ми оглянули ці контейнери, будь-якого перенакопичення не спостерігається, спеціалістами департаменту запрошено договори на утилізацію будівельних відходів. Буде оглянуто документи, чи цей договір охоплює увесь ринок, чи лише частково певних суб’єктів господарювання. Робота на цій локації триватиме ще не один день, бо повинен бути певний компроміс між мешканцями міста і суб’єктами господарювання», – підсумував Ярослав Крисько.

Раніше ми писали, у Дніпрі перевірили роботу з прибирання сміття.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version