Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти в Дніпрі на вихідних: афіша 30-31 березня

Закінчується березень і у Дніпрі на вихідні відбудеться багато цікавих подій. Як саме провести останні вихідні місця дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Субота, 30 березня

Вистава «Алі-Баба і розбійників юрба»

Подивись, будь ласка, шановний глядач,

Це дуже східна казка, тут і бідняк і багач,

Золото  і кохання, підступність і страждання,

Звитяга і поразка. Шановний, приходь, будь ласка!!!

Це дуже східна казка!!!

Де і коли: 11.00 у Молодіжний Театр

Екскурсія до Аерокосмічного центру

Ви колись бачили справжній космічний супутник поблизу? Ні? Ви маєте можливість це виправити! Запрошуємо вас на екскурсію до Дніпровського аерокосмічного музею НЦАОМ. Саме тут ми здійснимо справжню подорож до історії космосу! Від нашого екскурсовода ми дізнаємося маловідомі факти про історію освоєння космосу в Україні та місті Дніпро. В Аерокосмічному центрі представлено багату експозицію розвитку космонавтики в країні. Такий музей відкрили у Дніпрі неспроста. Адже саме в нашому місті працює провідне українське підприємство, де знаходиться космічне виробництво – «Південний машинобудівний завод». Наша екскурсія складатиметься з двох частин: огляд виставки у залі музею, огляд зразків ракетного озброєння на майданчику проста неба.

Ми з вами побачимо космічні станції, супутники, експонати агрегатів, що входять до складу різних ракетних комплексів, бойових ракет. Крім того, великий розділ Музею присвячено українським вченим та конструкторам ракет.

Екскурсія триватиме приблизно одна година. Зустріч групи біля Аерокосмічного центру (пр. Гагаріна, 26) об 11.50

Вартість екскурсії: дорослі – 100 грн., діти з 7 до 16 років – 80 грн.

Попередній запис за телефоном: 096-925-62-79 (Леся), або пишіть на Viber чи Телеграм

Де і коли: 12:00, зустріч групи біля Аерокосмічного центру (пр. Гагаріна, 26) 

“ВІСЛЮЧОК, ЯКИЙ МРІЯВ СТАТИ ЗІРКОЮ”

“Добре зіронькам на небі… Не знають вони ні важких мішків, ні болючих ударів… Чому я народився віслюком??? Чому мене ніхто не любить?”- такі питання ставив собі маленький віслючок. В пошуках відповідей на них, він вирушив у подорож до міста Вифлеєму! Кого він зустрів, хто його зрадив, що втратив, та кого знайшов у цій подорожі? Завітайте на виставу та дізнайтеся багато цікавого, щоб, напевно, наблизитись до відповідей.

Де і коли: 12:00 у Дніпровський міський театр ляльок, 100 грн

Гончарний майстер-клас у майстерні “Добре коло”

Думаєте, як провести свій вихідний? Проведіть цей день у гончарній майстерні!

На Вас чекає захоплюючий майстер-клас, під час якого ви створите свій власний виріб за гончарним кругом. Це може бути чашка, тарілка, симпатичний горщик або фігурка – обирати вам. А на останок – чай з печивом і тепла атмосфера, які зроблять ваш вечір незабутнім.

ВАРТІСТЬ – 450 грн Додатково оплачується обжиг: 100 грн бісквітний, 150 грн глазурний (щоб зробити глазурний треба спочатку зробити бісквітний) Попередній запис ОБОВ’ЯЗКОВИЙ!

Де і коли: 14:00, Майстерня знаходиться на пр-ті Лесі Українки (стара назва пр-т Пушкіна), в пятницю перед майстер-класом серед учасників створюємо групу в вайбер куди прописуємо всю інформацію по зустрічі.

Неділя, 31 березня

Вистава «Мері Поппінс»

Лялькова вистава за мотивами повісті Памели Ліндон Треверс. Історія про повсякденні справи. Рекомендовано для сімейного перегляду. Ви часто помічаєте, що світ навколо вас напрочуд різнобарвний? Ви знаєте, дивовижні речі зустрічаються на кожному кроці, варто лише навчитись їх помічати.

«Мері Поппінс» — це чотири новели про щасливих людей, про звичайні дива навколо нас, про те, що своє щастя можна знайти у найнесподіванішому місці і  моменті, треба лише бути готовими до цього.

Де і коли: 11:00 у Молодіжний Театр

Квест-екскурсія «У пошуках Дніпровських скарбів»!

Справжня музейна пригода чекає на сміливих і допитливих шукачів дніпровських скарбів! В кінці пригоди команди отримують призи  за кількістю правильних відповідей на квестові завдання! 

Отож… Що будемо робити: 

  •  спочатку досліджуємо цікаві експонати і факти про історію нашого міста; 
  •  ділимося на команди; 
  •  кожна команда отримує конверт з маршрутом-завданнями і вирушає шукати відповіді у музейних залах; 
  •  зустрічаємося за 20 хвилин, сумуємо бали і отримуємо призи!

Де і коли: 14:00, Музей Історії Дніпра

РОК КАНІКУЛИ. Весела музична поп-рок страшилка

З чого ж все почалося в цьому надзвичайному мюзиклі? Отже, дивна дівчинка разом з подругою приїздить додому на канікули. Як частенько це буває, між дівчатами-підлітками виникає досить гаряча суперечка та непорозуміння… Але ж сім’я досить серйозно налаштована на святкову вечірку! Тож, попри всі негаразди крутезна та весела РОК-ВЕЧІРКА відбувається! Можете собі тільки уявити! Тож подивимося всі разом, що з того вийшло?!! Драйв та прекрасний настрій дітям та дорослим ГАРАНТОВАНО! Концерт неймовірний та загадковий! Приходьте та переконайтеся!

Де і коли: 16:00, Філармонія

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: