Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 28 березня

Дарина Сухоніс

Куди піти у Дніпрі 28 березня

Сьогодні, 28 березня, Всесвітній день фортепіано. Віряни вшановують пам’ять преподобного Іларіона. До Нового року залишилося 278 днів. А у Дніпрі чудова погода, тож журналісти “Нашого міста” зібрали для вас актуальну афішу подій.

Опера «Паяци»

Куди піти у Дніпрі 28 березня

Музична драма на 2 дії з прологом

В історію світової опери Леонкавалло увійшов автором однієї, але великої опери – «Паяци» (Італійський композитор та драматург вважав неприпустимим «складати музику на чужі слова»).

Вперше на оперній сцені діяли бродячі комедіанти – «ганебні блазні». Саме вони надихнули автора на геніальну музику і талановите лібрето, підказане життєвої драмою, що сталася 15 серпня 1865р. в Калабрії. Тоді артист трупи, захоплений ревнощами, під час вистави вбив власну дружину. В опері ця історія знайшла втілення в зіткненні вогненних пристрастей паяца Каніо і красуні Недди.

Де і коли: 18:00, театр Опери і балету, 100 – 450 грн

Вистава «Всі чоловіки «ЗРАДЖУЮТЬ»

Куди піти у Дніпрі 28 березня

За п’єсою Еріка Ассу «Круті віражі»

Чоловіки іноді залишаються вдома самі. Що вони роблять? Читають вдома книжки? У гаражі ремонтують автомобіль? Грають у комп’ютерні ігри? Або йдуть на «полювання» за відсутності дружини. Ця історія про те як один «мисливець» пішов на полювання до місцевого бару, щоб спіймати «дику кішку». Що відбулося далі та що трапилось з ним? Залишився він «мисливцем» або став «здобиччю»? Ви все побачите на власні очі…

Де і коли: 18:00 в ДРАМіКОМі, 250 – 350 грн

Петро Бампер і Сус зі стендапом

Де і коли: 19:00 в ПК Машинобудівників, 250 – 500 грн

Драма “Йой! Замовляю любов…”

Куди піти у Дніпрі 28 березня

Як людина може подолати сильний стрес? У кожного буде свій індивідуальний рецепт….Жінка бальзаківського віку вперше в житті зважується зателефонувати у фірму “Секс на вихідні”. Як починають розвиватися події та чим все завершується – у виставі “Йой! Замовляю любов…”

Постановка вирішена “у стилі танго” на малій сцені нашого театру. Режисер – Ольга Волошина.

Де і коли:18:00 в Театрі Шевченка, 250 грн

Jazz Friends Quartet в кафе “Невідомий Петровський”

Куди піти у Дніпрі 28 березня

Jazz Friends Quartet (Джазові стандарти та українські пісні у джазовому аранжуванні) Склад: Тетяна Четвертак – вокал (Київ), Ольга Данченко – фортепіано, Микола Кістеньов – бас (Київ) Дмитро Литвиненко – барабани.

Бронювання столиків за номерами:

+38 096 268 07 17

+38 093 648 48 13

Де і коли: 19:00, Арт-кафе “Невідомий Петровський”  200/250 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: