Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 25 березня

куди піти у Дніпрі 25 березня

Сонячний і теплий понеділок у Дніпрі багатий на цікаві події. Куди піти містянам сьогодні, знають журналісти “Нашого Міста”.

Вистава «Лазанья по-французьки»

Автор п’єси – Марк Камолетті – описує пікантні життєві ситуації, присутні в житті кожного, саме тому його комедії мають шалений успіх у глядачів. У виставі “Вистава «Лазанья по-французьки» зображено сімейство, в якому кожен вже так загрався, що навіть не може пригадати, кого ж йому слід зображати. Жанр: Комедія положень.

Де і коли: о 18:00 в ДРАМіКОМі, від 200 грн

Проекційне шоу «Gallery film»

Ексцентричний геній сюрреалізму Сальвадор Далі, загадковий майстер епохи Відродження Єронім Босх та основоположник кубізму Пабло Пікассо. Імена цих великих художників, що творили на межі геніальності та фантазії, сьогодні відомі кожному.

Далі вкладав свої думки у витонченість деталей, виводячи образи на новий рівень надреалізму. Босх розкрив свою фантазію у незвичайних сценах, що вражають глядачів. Пікассо перетворив звичайне на непередбачуване, руйнуючи та змішуючи форми. Їхні твори – ніби віддзеркалення різних епох і стилів, що об’єднуються в арт-колажі, відображають різнобарв’я світу мистецтва.

Проекційне шоу Gallery Film у Телетеатрі Дніпра створює віртуозну панораму їхніх творчих світів. Тут кожен може відчути різноманітність творчих реалій цих великих майстрів.

Де і коли: з 12:00 до 20:00, в Телетеатрі (узвіз Крутогірний, 10), від 100 грн

Навчальна програма для дітей “Вода у космосі”

Рідка вода – найважливіша передумова існування життя. Чому з усіх планет Сонячної системи у рідкому стані вода існує лише на планеті Земля? 
Чи є вода у космосі? Куди поділася рідка вода із колишніх водойм на Марсі? Що здатен приховувати океан під крижаною поверхнею супутника Юпітера Європа? Звідки походять крижані брили у кільцях Сатурна? Чи схожа вода у складі комет на смак із водою на Землі, і про що здатен розповісти лід у складі комет? І насамкінець, які опади йдуть на Венері, супутнику Сатурна Титані та на крижаних гігантах Урані і Нептуні?
Дізнавайтеся відповіді на ці запитання під час відвідування тематичної програми «Вода у космосі».

Де і коли: 18:30 в планетарії, 170-320 грн

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: