Site icon Наше Місто

Тисячі людей у соцмережах висловили вдячність журналісту з Дніпра, який вдруге пішов воювати добровольцем

Тысячи людей в соцсетях выразили благодарность журналисту из Днепра, который во второй раз пошел воевать добровольцем - Наше Місто

Нещодавно «Наше Місто» написало історію журналіста Павла Дінця з Дніпра, який вдруге пішов на війну добровольцем. Публікація розійшлася соцмережами та набрала неймовірно велику кількість відгуків.

Талановитому дніпровському журналісту Павлу Дінцу за п’ятдесят та богатирським здоров’ям він не вирізняється. Проте, на фронт чоловік просився вже двічі. Перший раз після смерті матері. І зараз, після того, як пішов з життя його батько. Наразі Павло знаходиться в учебці, тож вже незабаром він знову буде захищати нашу країну.

Так, соціальними мережами розлетілися публікації, у яких розповідається ця історія. Понад чотири тисячі користувачів під одним з таких постів почали активно реагувати на історію журналіста, підтримувати його та дякувати за такий сміливий вибір.

Також, окрім вдячності сміливому захиснику, який вирішив захищати нас та майбутнє нашої країни від окупантів вже вдруге, дніпряни у коментарях почали бажати чоловікові міцного здоров’я, успіхів та повернення додому з перемогою.

«На таких Людях тримається Україна… Дякую Вам за національну свідомість! Божої опіки!», – пишуть вони.

Окрім того, деякі користувачі навіть поділилися, що знають Павла особисто, оскільки працювали разом з ним у виданні.

«Відразу й не впізнав на фото. Але ж ми з Пашею у 2005-2006 роках разом працювали в редакції “Комсомолки” (“Комсомольської Правди”, — ред.) в Києві. Удачі тобі, друже!», – пише Юрій.

У цьому ж виданні разом з Павлом також працювали пані Тетяна та Ліліана. Хоч це й було близько 10 років тому, колеги пам’ятають його щирість і доброту, та бажають захиснику здоров’я та сил.

«Років 10 назад разом працювали в КП. Такий він кльовий і добряк. Пашо, бережи тебе Боже!». «Прекрасна людина Павло Дінець – працювали разом в київському КП. Безмежно добрий і щирий. Нехай Бог його береже! Найкращі люди України йдуть боронити державу. Смерть рашистам!», – кажуть користувачки.

Нагадаємо, раніше ми писали: Після важкого поранення повернувся на фронт:  історія військового 128-ї бригади ТрО Дніпра.

Читайте також: Сказав «так треба» і пішов на фронт: історія військового з Дніпра.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version