Skip to content

50 оновлених дахів: у Дніпрі триває ремонт аварійних покрівель

У Дніпрі активно триває ремонт покрівель житлових будинків, які постраждали внаслідок погодних умов. Наразі роботи завершені вже у 50 будинках, а ще декілька очікують на оновлення. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу.

Журналісти мали можливість поспілкуватися з мешканцями будинків по проспекту Поля, 80 та 80-А, де нещодавно завершився ремонт даху. Раніше мешканці верхніх поверхів цих будинків скаржились на протікання, які псували їхнє життя.

Сергій Файфер, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Дніпровської міської ради, який сьогодні черговий по місту, зазначив:

«У цих двох будинках ми міняємо жорстку покрівлю. Вона має слугувати кілька десятків років. Також заспокою мешканців, що все сміття після заміни даху вивезуть. Роботи у двох будинках завершать до 1 квітня», – підсумував Сергій Файфер.

Пан Файфер також підкреслив, що загалом з початку цього року у Дніпрі вже відремонтували дахи у 50 будинках. Плани на подальший ремонт покрівель залежатимуть від фінансування, але міська влада намагатиметься охопити якомога більше адрес.

Ремонт покрівель – це важливий крок у покращенні житлових умов дніпрян. Нові дахи не лише захищають мешканців від негоди, але й роблять їхні будинки більш енергоефективними.

Фото ДМР.

Категорія: Важливо, Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: