Skip to content

Ворог завдав масованої ракетної атаки по Україні: що відомо

Новини Дніпра: Вибухи Кривий Ріг 15.11

В ніч на 22 березня російська армія здійснила комбіновану масовану атаку різних регіонів України дронами-камікадзе та ракетами. Міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що країна-терорист здійснила наймасштабнішу атаку на енергетику за останній час. Внаслідок обстрілів вранці, 22 березня, є влучання та пошкодження об’єктів генерації у різних областях. Про це Галущенко повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише «Наше місто».

На Львіщині Shahed влучив в обʼєкт енергетичної інфраструктури. Уламки ще одного, збитого силами ППО, безпілотника спричинили у Золочівському районі пожежу в лісовому масиві. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

«Під час повітряної тривоги безпілотник окупантів влучив в обʼєкт енергетичної інфраструктури на Стрийщині. Почалася пожежа. Зараз її гасять вогнеборці. Станом на цю годину інформації про постраждалих не надходило», – повідомив Максим Козицький.

У Хмельницькому після російського удару є загиблі та травмовані цивільні. Пошкоджені житлові будинки та обʼєкти інфраструктури. Про це повідомив міський голова Олександр Симчишин,

Унаслідок нічних та ранкових російських обстрілів України 22 березня місто Харків фактично повністю залишилося без електропостачання.

Про це повідомив керівник ОВА Олег Синєгубов. За його словами, окупанти здійснили більш як 15 ударів по обʼєктах енергетики.

«Місто фактично повністю без світла. Всі екстрені служби вже працюють. Слідкуйте за оновленням інформації», — написав очільник ОВА.

У Вінницькій області є влучання в об’єкт критичної інфраструктури, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Борзов у п’ятницю вранці.

«Ворог застосував гібридну тактику БПЛА і крилатих ракет. Є влучання в об’єкт критичної інфраструктури», – написав він у своєму телеграм-каналі.

На Полтавщині був удар по Миргородському району. В області застосували превентивні відключення електропідстанцій та графік відключень на 10 черг. Розгортають Пункти незламності.

У Кропивницькому зникла електрика у низці мікрорайонів. Також у деяких населених пунктах електропостачання відключилося аварійно.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: