Site icon Наше Місто

Війна забирає найкращих: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих: на Донецькому напрямку загинув Герой з Кривого Рогу

Війна забирає найкращих синів і доньок, які захищають нас та нашу землю від російських окупантів. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, стало відомо, що на війні загинув військовий з Кривого Рогу. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка – стало відомо, що на війні загинув  командир механізованого відділення Євген Чубелюк. Це сталося 18 березня 2024 року у населеному пункті Новобахмутівка Донецької області.

У мирному житті Євген працював прибиральником гарячого металу у цеху з обробки прибирання металу та сортування металопродукції ПП «Стіл Сервіс». Ця металургійна професія не для слабких людей.

Колеги Євгена згадують його як відповідального та наполегливого працівника.

“Євген сортував прокат на стані ДС 250-2 сортопрокатного цеху № 1, – розповідає старший майстер ПП «Стіл Сервіс» Олександр Бруханський. – Він завжди сумлінно працював. Якщо щось не виходило зразу й легко (а так буває з кожним на такій складній дільниці), то наполегливо шукав способи і досягав свого. Якщо за справу брався Євген, я був абсолютно спокійний за результат. Він завжди був врівноваженим і впевненим у собі, мав чималий досвід, не раз навчав професії колег-новачків. Ставився до них по-батьківськи. Вчив, хвалив, а де треба – міг і пожурити. Справедливим він був. Поважали Євгена у цеху. Гірко усвідомлювати, що його вже немає”, – йдеться у дописі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: сайт “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Нагадаємо, раніше ми писали: Пішов добровольцем на фронт: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини.

Читайте також:  Без батька залишилися 6 дітей: на війні загинув Герой з Кам’янського.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version