Site icon Наше Місто

У Дніпрі мешканці будинку страждають від агресивного коханця сусідки

Жителі будинку на вулиці Осінній у Дніпрі потерпають від неординарної поведінки співмешканця однієї з сусідок

Жителі будинку на вулиці Осінній у Дніпрі потерпають від неординарної поведінки співмешканця однієї з сусідок. Чоловік облаштував собі “житло” просто у під’їзді: заніс туди ліжко, меблі та обладнав туалет. За словами людей, чоловік постійно тягне до під’їзду різний непотріб, який знаходить на вулиці. Він живе там, очікуючи, коли його кохана покличе його до себе. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

«З цього місця він влаштував собі туалет. Прибирання вже двічі проводилося, але й досі залишилися деякі сліди колишньої розкоші. Вазони, ймовірно, вкрадені з інших під’їздів, використовуються як елементи декору. Спочатку тут, у перший день, стояв диван, фото якого я додаю. Наші чоловіки його викинули», – розповіла мешканка будинку Тетяна.

Місцевий хуліган Едуард тероризує жителів будинку, де проживає. Зокрема, протягом двох років він постійно ходить до своєї коханої Ірини, створюючи проблеми сусідам.

«В нашому під’їзді живе Ірина, яка страждає на шизофренію. Багато років тому через цю хворобу вона вбила свою маму. Зараз Ірина перебуває на обліку, як і її співмешканець, який не має жодного стосунку до нашого будинку. Іноді, коли у співмешканця з’являються гроші, Ірина приводить його до себе. Їхні “візити” завжди супроводжуються гучними сварками, скандалами та неадекватною поведінкою. Зрештою, Ірина виганяє співмешканця, і все повторюється знову», – розповіла Тетяна.

Едуард не збирається здаватися. Він влаштував собі тимчасове житло на сходовій клітині та поводиться агресивно з іншими мешканцями будинку. Жінка, яка звернулася до нас, неодноразово писала заяви до поліції, але безрезультатно. Вона каже, що Едуарда визнали недієздатним, тому й вплинути на нього неможливо.

Журналістам вдалося поспілкуватися з Іриною. Жінка розповіла, що познайомилась з Едуардом у психіатричній лікарні.

«Я вже думала, що потрібно ізолювати його. У мене немає телефону. Я б вже тоді викликала бригаду, щоб його забрали у психіатричну лікарню. Але він все одно лізе сюди», –  сказала Ірина.

Жінка, що представилась Іриною, веде до свого сусіда, якого називає прокурором. Журналістам вдалося вмовити Ірину написати заяву на свого співмешканця разом з дільничним. Проте, вже біля районного відділення поліції, жінка змінила думку.

Довелося покликати дільничного на вулицю. За цей час Ірина кудись зникла і більше не повернулася. В поліції сусідам рекомендували написати колективну заяву. Охочих підтримати виявилося багато.

Едуарда, якого журналісти зустріли біля будинку, запевняв, що не збирався йти до своєї коханої. Він ігнорував запитання і зосередився на розповіді про сусіда.

Невдовзі на місце події прибула поліція, викликана мешканцями будинку. Едуарда затримали й, за словами дільничного, відправили до психіатричної лікарні.

Раніше ми писали, у Дніпрі зміняться правила оплати за сміття.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version