Site icon Наше Місто

Ціни та умови: скільки коштує відпочинок у дитячих таборах Карпат

Настала довгоочікувана весна, тож у школярів незабаром розпочнуться канікули. Батьки вже ламають голову, як організувати дозвілля своїх дітей, щоб воно було не лише веселим, а й корисним. Дехто мріє хоч на деякий час поїхати з мегаполісу і провести канікули на лоні природи. Це дасть можливість дитині відпочити від міської метушні, зарядитися енергією та зміцнити імунітет. Які ціни та умови перебування у таборах мальовничих Карпат – читайте в матеріалі «Наше місто».

Дитячий табір «Green camp»

Фото сайту табір «Green camp»

Green camp – це пізнавальний формат, топові екскурсії та розваги, а також комфортне проживання у серці Карпат.

Програма:

Подробиці: проживання та 4-разове харчування у готелі підвищеного комфорту, щоденні фото та відео-звіти в соцмережах та групах батьків, діти цілодобово знаходяться під опікою дорослих і наглядом медичного працівника.

Вартість: перебування з 23.03 по 29.03 коштує 13 900 грн.

Адреса: Івано-Франківська область с. Татарів вул. Олекса Довбуша, 105

Телефони: (067) 300-27-27, (063) 788-44-74.

Мовний табір «Lemuel»

Фото з сайту табір «Lemuel».

Lemuel – повне занурення в англійську на весняних канікулах. Перебування у таборі супроводжується цікавими іграми, та музичними заходами. Кожна дитина підкорить вершини гір, насолодиться краєвидами та відвідає найгарніші місця Карпат.

Програма:

Подробиці: Діти проживають в 2х та 3х-місних затишних кімнатах зі зручностями. Збалансоване та смачне 4-х разове харчування.

Вартість: перебування з 23.03 по 30.03 коштує 14 800 грн.

Адреса: lemuelschool21@gmail.com

Телефони: +380980761656

Весняний табір «Camp Life»

Фото з сайту табір «Camp Life».

Camp Lifeце 6 днів активної програми на свіжому повітрі в оточенні прекрасної природи. Діти в таборі навчаються комунікабельності, самостійності, набувають новий творчий і життєвий досвід.

Програма

Подробиці: Харчування 4 разове, домашнє, можливість виключення і заміни продуктів для дітей з алергією або дієтою. Проживання в комфортабельних номерах в мальовничому місці + баня. Страховка. Медичний супровід.

 Вартість: Весняна зміна (6 діб) коштує 12 900 грн.

Адреса: go.pvtr@ukr.net

Телефон: (068) 688-10-10

Дитячий оздоровчий табір «Синьогора»

Фото з сайту табору «Синьогора».

Табір «Синьогора» розташований у Івано-Франківській області.  Місцевість входить до складу Національного природного парку «Синьогора». 

 Програма:

Подробиці: П’ятиразове харчування. У таборі працює медпункт, оснащений усім необхідним для надання першої медичної допомоги. Чергує кваліфікований медичний персонал. Територія огороджена та охороняється цілодобово.

 Вартість: перебування з 26.03 по 30.03 коштує від 6600 грн.

 Адреса: с. Стара Гута, Івано-Франківська обл.

 Телефон: 050-201-02-02

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version