Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 19 березня

Які події чекають на містян 19 березня? Знають журналісти “Нашого міста”.

Лірична комедія “За годину до світанку”

Добра лірична комедія, що стала справжнім театральним хітом! Історія однієї зустрічі, повна непередбачуваних поворотів, гострих відчуттів та несподіваних почуттів, результат якої не міг би передбачити ніхто. Вночі у квартирі зустрічаються двоє. На перший погляд, все виглядає так, ніби він – злодій, що заліз у квартиру, а вона – господиня, яка, злякавшись, наставляє на нього пістолет.

Надалі герої переживають безліч метаморфоз в очах глядачів. Герой із злодія перетворюється на нібито колишнього коханця, брата, знову злодія, потім на правоохоронця, десь між справою мало навіть не зашпаровується сином героїні, хоча лише символічно, і, зрештою, все-таки виявляється злодієм. Але ж хто Вона? Ця безневинна жертва злому…

Де і коли: 18:00, в Драмтеатрі, від 350 – 500 грн

Захід до сторічного ювілею режисера Сергія Параджанова

Згадаємо маестро СЕРГІЯ ПАРАДЖАНОВА, знайдемо час доторкнутися до його образного світу, переглянути фільм про нього і його кінокадри, поринути в оту його казку. Вклонімося непересічному талантові! За пів року до смерті, 27 лютого 1990 року, Сергію Параджанову було присвоєно звання Народного артиста Української РСР, а в 1991 році він посмертно став лауреатом Національної премії України імені Т.Г. Шевченка як режисер-постановник фільму «Тіні забутих предків».

Де і коли: 13:30, в Дніпровському Будинку мистецтв, Вхід вільний

Навчальна програма “100 років вічності”

Навряд чи щось відіграло більш визначну роль в історії цивілізації, ніж протистояння людини і неба.

Про це свідчать мегалітичні кам’яні кола, астрономічні витоки науки в Стародавній Греції та технічні принципи сучасної навігації у відкритому морі. Навіть доісторичні пам’ятки вказують на важливу роль, яку небо відігравало для людей чи то в їхньому повсякденному житті, чи то як скарбниця міфологічних уявлень, що передавалися з покоління в покоління.

Планетарій — це новітнє явище у довгій низці споруд і винаходів, що з глибокої давнини служили нашій взаємодії із зоряним небом і космосом навколо нас. 

Вирушайте у подорож, яка починається від найдавніших цивілізацій та веде крізь трансформацію уявлень про небеса і нас до сучасної зоряної зали.

Де і коли: 16:30, в Планетарії, вартість 170-320 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: