Skip to content

У Кривому Розі вибухова частина «шахеда» пробила дах у під’їзді і дивом не вибухнула

Атака на Кривий Ріг 18 березня 2024 - Наше Місто

Сьогоднішня ніч була тривожної для більшої частини території України, у тому числі і для Дніпропетровської області. Як ми раніше писали, ворог атакував Кривий Ріг безпілотниками. Один з них влучив в багатоповерхівку і дивом не вибухнув, пише «Наше місто» з посиланням на голову ради оборони міста Олександра Вілкула.

Дрон пробив дах у під’їзді, але на щастя, бойова частина не вибухнула. На місце події негайно прибули рятувальники, медики та усі оперативні служби.

Людей з 6 під’їздів було евакуйовано. Для них організували розміщення у “Пункті незламності”, який обладнали у школі неподалік.

Атака на Кривий Ріг 18 березня 2024 - Наше Місто

Пожежа, що виникла на даху будівлі, була оперативно ліквідована. Бойову частину “Шахеда” знешкодили та вивезли сапери. Вже о 2:00 ночі люди змогли повернутися до своїх квартир. За щастям, внаслідок атаки ніхто не постраждав.

Олександр Вілкул повідомив, що наразі завдання комунальників – протягом кількох годин тимчасово закрити дах тарпауліном, щоб не потрапляв дощ, який прогнозується сьогодні. Трохи згодом дах буде відремонтовано повністю. Мешканці сусідньої квартири, яка постраждала, отримають від міста грошову допомогу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти завдали 9 ударів по промислових об’єктах Кіровоградщини: одне підприємство пошкоджене.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: