Skip to content

У Дніпрі врятували собаку з пухлиною, яку кинули прив’язаною до паркану

В Днепре спасли собаку с опухолью, которую бросили привязанной к забору

У Дніпрі біля ветклініки знайшли вівчарку, прив’язану до паркану. Фахівці «Зооконтролю» забрали тварину та після обстеження виявили пухлину, – передає «Наше Місто» з посиланням на ДніпроТБ.

Камери відеоспостереження зафіксували, як чоловік приводить вівчарку до ветклініки, прив’язує до паркану і йде геть, не озираючись. Пригнічений пес сидів сам, аж доки його не помітили перехожі. Співробітники «Зооконтроль» забрали собаку до комунального притулку і при огляді виявили велику пухлину.

Для собаки така людська зрада викликала серйозний стрес. Деякий час він навіть нікого до себе не підпускав. Проте пес був успішно прооперований і тепер добре себе почуває. Наразі він із задоволенням спілкується з людьми, спокійно переносить процедури та вірить, що незабаром матиме новий дім, де його любитимуть.

Тож, тепер працівники «Зооконтроль» шукають господаря для вівчарки. Начальниця відділу реєстрації тварин КП «Зооконтроль» Ірина Пономаренко розповідає, що у договорі з власниками підписується важлива умова – відповідальне ставлення до тварини. Окрім того, співробітники тримають зв’язок з новими власниками тварин.

«Нам присилають фотографії, відео. До нас дзвонять і кажуть: “Боже, який чудовий собака. Ви говорили, що він не буде охоронцем, а він так охороняє”. Люди дзвонять, радіють. Розказують, як змінилась собака у новій родині», – ділиться пані Ірина.

Нагадаємо, раніше ми писали: Унікальна охорона кооперативу: у Дніпрі собака живе на даху гаража.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: