Site icon Наше Місто

Пізно ввечері у Криворізькому районі оборонці неба збили 2 шахеди: є пошкодження

Вночі 18 березня російські окупанти атакували Кривий Ріг дронами-камікадзе “Шахед”. Два з них були збиті силами ППО в Криворізькому районі. Уламки одного з дронів впали на п’ятиповерхівку, спричинивши пожежу. Рятувальникам вдалося загасити вогонь. Пошкоджений дах будинку, але самі квартири не постраждали. Жертв та постраждалих немає. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Вибухотехніки вилучили частини ворожого дрона для проведення експертизи. Для забезпечення безпеки під час робіт евакуйовано близько 30 мешканців будинку. Після завершення робіт люди повернулися до своїх осель.

Також вночі російські окупанти тричі обстріляли Нікопольщину з артилерії. Під вогнем опинились Марганецька, Мирівська та Червоногригорівська громади.

Внаслідок обстрілів зруйновано приватний будинок, пошкоджено 2 господарські споруди, автомобіль, гаражі та теплиці. Також зафіксовано пошкодження лінії електропередач та газогону.

За попередніми даними, загиблих та поранених внаслідок обстрілів немає.

Раніше ми писали, ніч у Дніпрі минула без обстрілів. Сигнал повітряної тривоги лунав 2 рази. Попередження про небезпеку продовжувалося майже 3 години (2 години 46 хвилин) Розпочалася повітряна тривога напередодні о 22:11 а завершилася лише о 00:57.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version