Skip to content

Пройшов Іловайськ, Піски та Бахмут: внаслідок ракетного обстрілу по Одесі загинув правоохоронець з Дніпра

Пройшов Іловайськ, Піски та Бахмут: внаслідок ракетного обстрілу по Одесі загинув правоохоронець з Дніпра

Внаслідок атаки по Одесі 15 березня загинув командир штурмового полку, який був родом з Дніпра. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на начальницю управління Дніпровської міськради Одарку Білу, голову Одеської районної ради Віталія Барвіненко, депутата Одеської міськради Андрія Вагапова та голову Луганської ОВА Артема Лисогора.

Внаслідок ракетної атаки по Одесі, яку спричинили окупанти, загинув командир штурмового полку «Цунамі» штурмової бригади «Лють» Олександр Гостіщев.

Олександр Гостіщев проходив службу в зоні проведення АТО з червня 2014 року. Він брав участь у звільненні Маріуполя, Іловайська та інших правоохоронних операціях.

«Із Олександром ми були пліч-о-пліч у 2014-му – в батальйоні “Дніпро-1”. Його серце зупинила російська балістична ракета, випущена з території Криму по Одесі сьогодні зранку», – пише Лисогор.

З 2017 року чоловік очолював Управління патрульної поліції у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ і Рубіжне на Луганщині. А у 2019 році він став начальником управління патрульної поліції Одещини.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, Олександр Гостіщев знову захищав нашу країну міжньо та самовіддано. В листопаді 2022 року Глава держави відзначив правоохоронця орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня за його внесок у наступальну операцію на Херсонщині.

«Пройти Іловайськ, Піски та Бахмут…Загинути в Одесі. Допомагай нам з неба, сміливий сине Дніпра…Герой України», – написала Одарка Біла у своєму Фейсбуці.

Чоловікові назавжди залишиться 41 рік.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав відважного патріота своєї країни, справжнього захисника та правоохоронця. Вічна пам’ять.

Наразі завершилася пошуково-рятувальна операція на місці ракетного удару рф в Одесі. Станом на зараз відомо про 20 загиблих. Кількість постраждалих перевищує 75 осіб.

Нагадаємо, раніше ми писали: В Одесі оголосять День трауру.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: