Site icon Наше Місто

Вони тримають наш тил: історія династії дніпровських слюсарів Томазових

Напередодні професійного свята – Дня працівників ЖКГ, яке в Україні відзначають у третю неділю березня, – ми вшановуємо комунальників Дніпра.Віталій Вікторович працює слюсарем-ремонтником у міському КП «Коменергосервіс» уже 13 років. Спеціальність обрав свідомо – закінчив дніпровський технікум та вступив на виробництво. Сьогодні Томазов-старший свою роботу любить і своєю професією пишається. Але ще більшу гордість він відчуває за сина Дмитра, який, як і батько, теж став слюсарем.Тепер батько та син працюють разом, допомагаючи один одному у найскладніших ситуаціях. Про це повідомляє сайт “Наше місто”.

Чим чудова робота слюсаря-ремонтника? Насамперед тим, що професійні слюсарі забезпечують безпеку та комфорт сотень тисяч містян. Без слюсарів засмітилися б труби, вийшла б з ладу каналізація, будинки залишилися б без тепла. Віталій та Дмитро Томазови якраз і займаються забезпеченням міських багатоповерхівок теплом. Коли трапляються “прильоти” працівникам “Коменергосервісу”, як і багатьом іншим комунальникам та енергетикам, доводилося працювати практично цілодобово.

– Після ракетної атаки ми вийшли на роботу, перевірили обладнання, зробили все, що потрібно, щоб до будинків містян надходило тепло, – зазначає Дмитро Томазов. – Сказали «треба», тож ми залишаємося, бо чудово розуміємо важливість того, що робимо.

Зауважимо, що Томазов-молодший практично нічим не поступається у майстерності своєму батькові.

– Завжди хотів піти батьковими стопами, тому й закінчив той самий технікум і тепер працює разом із ним, – зазначає Дмитро. – Прийшов на підприємство із третім розрядом, а тепер у мене вже п’ятий.

  Роботу справжніх професіоналів оцінила міська влада. У лютому міський голова Дніпра Борис Філатов вручив нагороди Віталію та Дмитру Томазовим.

 – Це, мабуть, найменше, що ми можемо зробити для цих людей, – зазначив мер. – Тому що вони справді Герої. Люди, що тримають наш тил. Ті, хто дозволяє буквально мільйонам людей жити під час повномасштабної війни в комфортних умовах.

Раніше ми писали про те, що Дніпро повністю під контролем комунальників.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version