Skip to content

У Дніпрі в будинку № 2-А по вул. Єфремова, який постраждав від нічної пожежі, вже дали світло

У Дніпрі в будинку № 2-А по вул. Єфремова, який постраждав від нічної пожежі, вже дали світло

У Дніпрі після масштабної пожежі у будинку вже повернули світло там, де це було можливо. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

У  Дніпрі вночі сталася масштабна пожежа у 5-поверховому будинку на вул. Єфремова, 2-А. Там горів дах. Нині на місці проводять експертизу інженерних конструкцій постраждалих елементів дому.

«На базі висновків експертизи ми розробимо проєктну документацію та розпочнемо відновлення будинку», – прокоментував директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Сергій Файфер.

Причини загоряння наразі встановлює експертна група. За словами Сергія Файфера, дах будинку був відремонтований у 2018 році з дотриманням усіх норм та правил.

«У 34 квартири вже повернули світло. А щодо 17 осель — поки це неможливо з питань безпеки. Адже після гасіння вогню квартири поки залиті водою. Як буде можливість – їм одразу нададуть світло», – каже Файфер.

Питання відновлення опалення поки що знаходиться на розгляді, бо у будинку через масштабну пожежу вигоріли всі теплові комунікації.  Їх відновлення потребуватиме часу. Але зроблять це тільки після того, як відремонтують дах.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі відбудеться турнір пам’яті вбитого росіянами спортсмена.

Категорія: Влада, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: