Skip to content

У Дніпрі перевірили роботу котельні, яка забезпечує теплом понад 200 будинків міста

У Дніпрі перевірили роботу котельні, яка забезпечує теплом понад 200 будинків міста

Сьогодні черговий по місту проінспектував роботу котелень у Лівобережній частині Дніпра. Як обслуговують обладнання у котельні та готуються до наступного сезону опалення, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Сьогодні директор комунального підприємства «Теплоенерго» Андрій Клименко, черговий по місту, проінспектував роботу котельні. Наразі в районній котельні Лівобережного району, яка обігріває 209 житлових будинків, 7 медичних та 20 навчальних закладів, триває ремонт електродвигуна димососу. Завдяки цій роботі буде покращено показники продуктивності котельні, а всі відпрацьовані гази видалятимуться моментально, забезпечуючи необхідну тягу.

У Дніпрі перевірили роботу котельні, яка забезпечує теплом понад 200 будинків міста

Фахівці підкреслюють, що робота котельного обладнання пов’язана з процесом спалювання палива, внаслідок чого утворюються газові маси, що містять продукти згоряння. Ці гази негативно впливають на продуктивність та енергоефективність котлів. Для мінімізації втрат потужності та забезпечення безперебійної роботи обладнання важливо вчасно проводити технічне обслуговування.

З огляду на те, що опалювальний сезон добігає кінця, комунальні служби проводять ретельний аналіз стану обладнання, фіксують адреси поривів та на основі отриманих даних складають план підготовчих заходів на міжопалювальний період.

«Наразі підсумки підбивати зарано, орієнтовні цифри запланованих заходів на весну-літо будемо розуміти по звершенню опалювального періоду та проведенню гідравлічних випробувань. В цілому, я хочу подякувати нашим фахівцям за постійний моніторинг теплового господарства, за постійну руку на пульсі, своєчасне проведення технічного обслуговування та дрібного ремонту. Здавалося б дрібниці, а від цього залежить чітка робота великого механізму нашого підприємства», — зазначив черговий по місту.

Нагадаємо, раніше ми писали: Відключення світла через борги: як жителям Дніпра та області онлайн відновити електропостачання.

Читайте також: Дніпрян закликають не збирати та не купувати первоцвіти: які діють штрафи.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: