Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 15 березня

Дарина Сухоніс

Кінець тижня приготував для дніпрян багато подій. Що варто відвідати у п’ятницю, 15 березня, дізнавались журналісти «Нашого Міста».

«Тобі мій талант, рідний університете!»

Так називається цикл творчих зустрічей членів та членкинь Дніпропетровської обласної організації Національної спілки письменників України – випускників та випускниць ДНУ ім. О. Гончара, присвячених 90-річчю від дня створення ДОО НСПУ. Заходи організовані правлінням спілчанської організації за підтримки адміністрації та наукової бібліотеки вишу.

Де і коли: о 14.00 в приміщенні наукової бібліотеки ДНУ ім. О. Гончара ( вул. Казакова, 8 ) відбудеться урочисте відкриття зазначеного вище проекту. Запрошуємо зацікавлених до зустрічі з письменником-краєзнавцем Миколою Чабаном. Буде пізнавально!

Симфонічний концерт “WILLIAMS & ZIMMER. SYMPHONIC ORCHESTRA”

Що скажете, якщо ми назвемо саме музику головною героїнею в будь-якому хорошому кінофільмі?

Саме музика створює емоційний простір, саме вона “підказує” нам, що відчувати під час якоїсь особливої сцени.

Саме музика “домальовує” для нас образи персонажів. І іноді (не завжди, звичайно) кіномузика настільки прекрасна, що продовжує жити окремо від свого фільму. І стає справжньою класикою.

Саме такі найталановитіші музичні “візитівки” голлівудських блокбастерів, які ми знаємо і любимо, цього вечора у програмі концерту: «Пірати Карибського Моря», «Перл Харбор», «Гладіатор», «Зоряні війни», «Хрещений батько» та інші.

Де і коли: 18:00 у філармонії від 200 грн

Концерт Лілу45. Презентація альбому «Чорний лебідь»

Кожен виступ Лілу – це яскрава подія для фанів Артистки, багато з яких жодного дня не можуть провести без її пісень. А коли мова іде про концертну презентацію нового альбому, пісні з якого не лише стали повномасштабними хітами, а й оселилися в душах тисяч людей, інтерес до події особливий!
Якщо Вам, дорогий читач цього тексту, не потрапляли в навушники пісні Лілу і Ви не бували присутніми на концертах цієї співачки, ми візьмемо на себе відповідальність порекомендувати Вам виправити і перше і друге.

Повірте, через деяку кількість років, коли Ви прийдете на концерт Лілу45 і опинитесь вже не серед сотень, а серед тисяч шанувальників творчості цієї талановитої дівчини, Вас охопить приємне відчуття від думки – «цікаво, а це ж я був одним з перших, хто відкрив її для себе».

Де і коли: 18:00 у клубі RIO від 600 грн

Балет «Дон Кіхот»

Справжні поціновувачі класичного балету вважають балет “Дон Кіхот” святом танцю. Стрімкий, як вихор, “Дон Кіхот” заряджає життєлюбством, позитивною енергетикою та запальною музикою. Автор нашої версії «Дон Кіхота» народний артист СРСР Маріс Лієпа. В нашій виставі збережені фрагменти безсмертного творіння Петіпа: балет включає в себе «білий акт» з його вишуканою академічною симетрією, а також віртуозне фінальне па де де – парний танець балетних солістів. Балет сповнено різноманітними танцями, комічними ситуаціями та іспанськими пристрастями.

Де і коли: 18:00 у театрі опери та балету від 100 грн

Трагікомедія «Острів INISHMAAN»


Присутня ненормативна лексика. Вистава створена за п’єсою «Каліка з острову Інішмаан» відомого ірландського драматурга та режисера Мартіна Макдонаха («Залягти на дно в Брюгзі», «Сім психопатів», «Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі») Інішмаан (англ. Inishmaan) – маленький острів, розташований біля західного узбережжя Ірландії. Населення цього віддаленого та «глухого» місця складає всього 150 осіб.
Дев’ятеро з цих осіб живуть у п’єсі Макдонаха, але у 1934 році…

Де і коли: 17:00, у Палаці дітей та юнацтва Театр Віримо,від 200 грн

Комедія «Примадонни»


Нудьгувати на цій виставі вам не доведеться. Персонажі комедії Кена Людвіга «Примадонни» захоплюються своїми вигадками та витівками. Сюжет комусь може нагадати фільм «У джазі тільки дівчата», а хтось розгляне за незручними ситуаціями, загальною плутаниною та наївними інтригами шекспірівські пристрасті. Події розвиваються у кращих традиціях комедії положень.

Два безробітні актори отримують можливість заволодіти багатомільйонним статком. Силою свого таланту вони здатні подолати всі життєві перешкоди та принести світові радість, щастя та феєричний карнавал.

Де і коли: 18:00 у молодіжному театрі від 200 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: